Mensen gaan op zoek naar de polaroid foto's van Jeffrey Dahmer na verschijnen Netflix serie

Mensen gaan op zoek naar de polaroid foto's van Jeffrey Dahmer na verschijnen Netflix serie

Het is wel duidelijk naar wat voor content mensen graag kijken. Zo heeft de waargebeurde miniserie Dahmer van Ian Brennan en Ryan Murphy een indrukwekkend Netflix-record gebroken. De serie 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' is sinds vorige week woensdag op de steamingdienst te bekijken en is nu al meer dan 196,2 miljoen uur bekeken. Daarmee heeft de serie Squid Game van de troon gestoten.

De serie gaat over Jeffrey Dahmer, ook bekend als de 'Milwaukee Cannibal', en deze man was verantwoordelijk voor de moord op 17 mannen en jongens tussen 1978 en 1991. De misdaden waar Dahmer zich schuldig aan heeft gemaakt omvatten verminking, necrofilie en kannibalisme.

De 10-delige serie dook snel op in de top 10 van de meest bekeken series van Netflix en pakte dus het record van meest gestreamde serie in de eerste paar dagen, maar kijkers vragen zich nu wel af of het moorden verheerlijkt. Sommige familie van de echte slachtoffers hebben ook hun onvrede hierover geuit op Twitter. Een van de kritiekpunten is dat ze moordenaars vermenselijken en zelfs tot slachtoffer maken.

Trailer 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story'

Jeffrey Dahmer polaroid foto's

De werkwijze van Dahmer is dat hij rondhing bij homobars en-badhuizen, op zoek naar een slachtoffer. Wanneer hij iemand had gevonden probeerde hij deze persoon mee te lokken onder het mom van seks voor wederzijds genoegen, of bood hij geld voor seks of voor het maken van naakt- of homo-erotische foto's.

Vervolgens drogeerde hij zijn slachtoffer door hem een drankje met daarin verpulverde slaaptabletten aan te bieden. Wanneer het slachtoffer dan uiteindelijk weerloos was, werd hij gewurgd. Hierna had Dahmer vaak orale of anale seks met het lijk, waarna hij het ontleedde. Ook masturbeerde hij weleens bij de lichamen. Hierbij at hij ook vaak delen van zijn slachtoffer op, zoals de biceps. De schedel werd bewaard, evenals de penis, die op sterk water werd gezet. De rest werd opgelost in zuur en weggespoeld, of begraven. Van de bewaarde delen maakte Dahmer een schrijn. Ook maakte hij polaroids van zijn slachtoffers.

@toktikdewi Nieuwsgierig… don’t be , ben getraumatiseerd #jeffdahmeredit #fy #netflix #foryou ♬ Psycho Killer by Talking Heads - _alt.music_

In de serie 'Monster: The Jeffrey Dahmer Story' krijgen kijkers een korte blik op de tientallen polaroid foto's die Dahmer van zijn overleden slachtoffers maakte en daarom zijn mensen op het internet ook gaan zoeken naar deze foto's. Op deze website kun je er een aantal bekijken, maar we willen je wel waarschuwen voordat je klikt. Op de foto's zijn namelijk slachtoffers van Dahmer te zien waarvan lichaamsdelen afgezaagd zijn.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties