5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 40 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 40 van 2023)

Hé daar, serieliefhebber! Herken je dat? Of je nu steeds het gevoel hebt achter te lopen op je "nog-te-kijken" lijst, of smacht naar je nieuwe kijkmarathon, wij kennen dat gevoel! En soms, voor je het weet, mis je zomaar die ene topserie.

Wij proberen je te helpen om dit gevoel tot een minimum te beperken, want Streamwijzer scant elke week 5 top series die mogelijk aan je aandacht zijn ontsnapt, maar die je absoluut moet bekijken. En wij deze zetten parels op een rijtje. Grote kans dat dit precies de series zijn waar je meteen in wilt duiken als je hunkert naar je volgende binge avontuur. (Felipe Hernández via Netflix)

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 40 van 2023)

5. Killer Book Club (film, 2023) – Netflix

Zin om even lekker te griezelen? Op Netflix kijk je nu naar Killer Book Club. Deze Spaanse horror brengt een ode aan slasherfilms als Scream en I Know What You Did Last Summer. Het begint allemaal met een vriendengroep die een dodelijk ongeluk veroorzaakt. Natuurlijk beloven ze elkaar te zwijgen en natuurlijk ontdekt iemand hun geheim. Een anonieme schrijver dreigt hen te onthullen en is tegelijkertijd een bloederige horrorroman aan het schrijven die op hun gruwelijke dood gebaseerd is. Niemand is veilig…

Bekijk direct Killer Book Club op Netflix 🤡

4. Grown-ish (serie, 5 seizoenen) – Disney+

De fijne sitcom Grown-ish draait om Zoey Johnson, die naar de universiteit gaat en daar ontdekt dat het leven toch wat moeilijker is dan ze altijd dacht. De serie is een spin-off van het populaire Black-ish en heeft een hoofdrol voor Yara Shahidi (Tinkerbell in Peter Pan & Wendy).

Bekijk direct Grown-ish op Disney+ 🤩

3. Wolf (serie, 1 seizoen) – HBO Max

In Wolf heeft een wrede psychopaat het op een rijke familie gemunt. De serie wordt door HBO omschreven als een “intense misdaadserie vol horror en gitzwarte humor”. Het is gebaseerd op een van Mo Hayders razend spannende thrillers, dus dat belooft veel goeds!

Bekijk direct Wolf op HBO Max 🐺

2. No One Will Save You (film, 2023) – Disney+

Brynn Adams leeft een afgezonderd bestaan. De jonge vrouw is erg eenzaam en brengt veel tijd door in haar huis, in haar eentje. Op een avond wordt ze gewekt door vreemde geluiden. Het blijkt een groep buitenaardse wezens te zijn die haar toekomst bedreigen én haar dwingen om haar verleden onder ogen te komen. Deze spannende film is zelfs volgens horrorkoning Stephen King een echte aanrader. Hij noemt het “werkelijk uniek” en “briljant”.

Bekijk direct No One Will Save You op Disney+ 😱

1. Willy Wonka and the Chocolate Factory (film, 1971) – HBO Max

Over een paar maandjes is het eindelijk tijd om te zien wat Timothée Chalamat met de rol van Willy Wonka gedaan heeft in de splinternieuwe bioscoopfilm Wonka. De bekende acteur stapt hiermee uiteraard in de voetsporen van Johnny Depp, die je kan kennen van Charlie and the Chocolate Factory, maar ook in die van Gene Wilder. Die kennen we nog van Willy Wonka and the Chocolate Factory uit 1971. Mocht je die film nou nooit gezien hebben, dan is dit het moment. HBO Max heeft hem namelijk onlangs aan het aanbod toegevoegd.

Bekijk direct Willy Wonka and the Chocolate Factory op HBO Max 🍫

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties