5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 34 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 34 van 2023)

Oké, luister even goed, want we moeten het hebben over dat beruchte probleem dat we allemaal maar al te goed kennen: je hebt meer streamingabonnementen dan vrienden op je sociale media. Maar hé, af en toe - en ik meen dit serieus - zijn de opties zo talrijk dat het lijkt alsof je hersenen een vakantie hebben geboekt. En geloof me, zelfs als je aan je beeldscherm vastgeplakt zit voor een serie, zijn er van die momenten dat jij – ja, ik heb het over jou daar – jezelf afvraagt: "Wat kan ik in hemelsnaam nog méér gaan kijken?"

Laten we even eerlijk zijn, series duiken op en verdwijnen sneller dan een zak chips tijdens een Netflix-marathon. Maar wacht even, want hier komt de redder in nood: de categorie 'Vergeten en Verborgen Juweeltjes'. Geen paniek, want de Streamwijzer heeft zich op een heilige queeste begeven, diep graven in de krochten van de streaming-archieven. Dus, zeg maar dag tegen keuzestress. De volgende serie om aan een stuk door te bingen staat op je te wachten als een knapperig broodje shoarma na een avond stappen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 34 van 2023)

5. Keep Breathing (serie, 1 seizoen) – Netflix

Afgelopen jaar kwam Netflix moet de bloedstollende serie Keep Breathing en kijkers waren hier erg van onder de indruk. Het privévliegtuigje dat advocate Liv moet vervoeren crasht ergens midden in de Canadese wildernis. Om te overleven moet ze héél ver gaan. De hoofdrol wordt vertolkt door Melissa Barrera, die je kunt kennen van de allernieuwste Scream-films en In The Heights.

Bekijk direct Keep Breathing op Netflix ✈️

4. Joy (film, 2015) – Disney+

De waargebeurde film Joy op Disney+ volgt het leven van Joy Mangano, die als gescheiden moeder vriend en vijand wist te verrassen door uit te groeien tot het hoofd van een miljoenenbedrijf. Met haar vindingrijke uitvindingen wist ze schatrijk te worden, maar ook genoeg tegenstanders om zich heen te verzamelen. Met hoofdrollen voor Jennifer Lawrence, Bradley Cooper en Robert de Niro.

Bekijk direct Joy op Disney+ 🍿

3. The Tower (serie, 2 seizoenen) – HBO Max

De Britse politieserie The Tower ontving lovende kritieken en is er dus echt eentje voor op je kijklijst. We volgen twee rechercheurs die aan de voet van de Portland Tower in Londen twee lichamen vinden: van een ervaren agent en van een 15-jarige vluchteling uit Libië. Game of Thrones-actrice Gemma Whelan vertolkt de hoofdrol.

Bekijk direct The Tower op HBO Max 👮

2. Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children (film, 2016) – Disney+

Tim Burton kennen we natuurlijk als regisseur van titels als Edward Scissorhands, Sweeney Todd en meer recentelijk de razend populaire serie Wednesday. Zijn excentrieke stijl kwam in 2016 ook tot uiting in de fijne avonturenfilm Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Asa Butterfield (Sex Education) schittert hierin als tiener Jake, die een geheime wereld vol kinderen met bovennatuurlijke krachten ontdekt. Zij wonen allemaal in de school van Miss Peregrine. Al snel dreigt gevaar en blijkt dat de kinderen daar hun leven niet zeker zijn.

Bekijk direct Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children op Disney+ 🪄

1. The Box (film, 2009) – HBO Max

Op een dag vinden Norma (Cameron Diaz) en Arthur Lewis (James Marsden) een simpel houten doosje voor hun voordeur. In het doosje zit een knop. Als ze daar op drukken krijgen ze een miljoen dollar, maar zal er ook ergens op de wereld iemand sterven. Ze krijgen 24 uur om te beslissen. Dit levert een interessante film op dat zijn licht schijnt op het morele dilemma.

Bekijk direct The Box op HBO Max 📦

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties