5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 32 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 32 van 2023)

Alright, we kennen het allemaal: je hebt abonnementen bij meer streamingdiensten dan je vingers aan één hand. Maar soms, oh ja, soms is het aanbod zo overweldigend dat je denkt: "Wat moet ik in hemelsnaam kiezen?" En echt, zelfs al ben je verslaafd aan een bepaalde serie, er zijn momenten dat zelfs jij, de lezer van dit epische stukje tekst, zoekt naar je volgende bingesessie.

Laten we eerlijk zijn, series verschijnen en verdwijnen sneller dan een ijsje op een hete zomerdag. Maar houd je vast, want hier komt de held van het verhaal: deze categorie met de heilige graal aan verborgen parels. Say no more, series die vergeten zijn en diep in het archief zijn verdwenen zet Streamwijzer weer op onze radar. Dus zwaai maar gedag naar keuzestress, want de volgende serie om te bingen staat op je te wachten.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 32 van 2023)

5. Gamer (film, 2009) – HBO Max

Gerard Butler mag inmiddels wel tot een van de koningen van de actiefilms uitgeroepen worden. Hij heeft een hele hoop bloedstollende films op zijn naam staan, waaronder Gamer uit 2009. In deze prent worden we meegenomen naar een futuristische toekomst waarin tot de dood veroordeelde gevangenen weer vrij kunnen komen door een uiterst gevaarlijk VR-spel te spelen. Een van hen is Kable (Butler dus), die probeert een eind te maken aan deze hele situatie en daarvoor zijn leven op het spel zet.

Bekijk direct Gamer op HBO Max 🤩

4. Morten (serie, 1 seizoen) – Netflix

Morten Mathijsen is een succesvol politicus en de kans is groot dat hij in de toekomst minister-president van ons land gaat worden. Althans: als zijn verleden hem niet inhaalt. De spanningen lopen steeds hoger op, terwijl hij zijn problemen probeert te verbergen. De Nederlandse serie Morten is nu te bingen op Netflix. De hoofdrollen zijn voor Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen), Claire Bender (Mocro Maffia) en Nasrdin Dchar (Het Gouden Uur).

Bekijk direct Morten op Netflix 🇳🇱

3. Love, Victor (serie, 3 seizoenen) – Disney+

Fan van de film Love, Simon? Heb je dan ook de spin-offserie Love, Victor al gezien? We keren terug naar Creekwood High School, waar Victor aan zijn eerste jaar begint. Hij is net verhuisd met zijn ouders en vindt het moeilijk om zijn draai te vinden in de stad. Tegelijkertijd worstelt hij ook met zijn geaardheid. Daarom roept hij de hulp in van Simon. Er staan nu drie seizoenen van de populaire serie op Disney+.

Bekijk direct Love, Victor op Disney+ 🥰

2. The Tourist (serie, 1 seizoen) – HBO Max

In de bloedstollende serie The Tourist wordt een man wakker in een Australisch ziekenhuis. Hij heeft geen herinneringen. Hij weet dus niet wie hij is of hoe hij daar terechtgekomen is. Terwijl hij dat probeert te ontdekken, raakt hij met een jonge agente verzeild in een gevaarlijk complot. De hoofdrollen worden vertolkt door Jamie Dornan (The Fall) en Danielle Macdonald (Bird Box).

Bekijk direct The Tourist op HBO Max 👮

1. The Grand Budapest Hotel (film, 2014) – Disney+

Dit jaar verscheen Asteroid City in de bioscoop, van de geprezen filmmaker Wes Anderson. Eerder bracht hij ons ook al topfilms als The French Dispatch en The Grand Budapest Hotel. Die laatste wist maar liefst vier Oscars in de wacht te slepen en werd door kijkers erg enthousiast ontvangen. Het draait om conciërge Gustave H en piccolo Zero Moustafa, die verzeild raken in verschillende avonturen. Net als de andere twee films kenmerkt The Grand Budapest Hotel zich door zijn unieke stijl en enorme sterrencast. Onder meer Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jude Law, Bill Murray en Saoirse Ronan komen voorbij.

Bekijk direct The Grand Budapest Hotel op Disney+ 🍿

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties