5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 31 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 31 van 2023)

Oké, je hebt nu waarschijnlijk een overvloed aan series, films en documentaires om van te genieten. Maar stiekem weten we allemaal dat er een moment komt dat je denkt: "Wat moet ik nu weer kijken?!" Ja, it's a struggle.

Maar wacht, wij samen zijn met Streamwijzer jouw reddende engel! Zo heeft Streamwijzer weer een lijstje samengesteld met ware pareltjes die misschien wat in het archief zijn verdwenen, maar nog steeds o zo geweldig zijn.

Dus maak je geen zorgen, vergeet dat eindeloze gepuzzel en gedoe. Die verborgen schatten staan klaar om ontdekt te worden. Dus kom op, kies er gewoon eentje uit en laat je verrassen!

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 31 van 2023)

5. The Shallows (film, 2016) – HBO Max

Zin in een haaienfilm? Dan kan je natuurlijk het legendarische Jaws opzetten, maar je kunt ook op HBO Max naar The Shallows kijken. In deze film volgen we Nancy (Blake Lively), die na een ongelukkige samenloop van omstandigheden besluit in haar eentje naar een afgelegen strand te vertrekken om te gaan surfen. Het gaat allemaal goed, maar dan duikt er ineens een witte haai op en komt ze vast te zitten op een kleine rots, honderd meter van het strand. Helemaal in haar uppie moet ze zien te overleven… en moet ze weer veilig aan land zien te komen.

Bekijk direct The Shallows op HBO Max 🦈

4. Bodies Bodies Bodies (film, 2022) – Netflix

Een groep twintigers komt tijdens een orkaan samen om te feesten. Ze besluiten het spel Bodies Bodies Bodies te spelen, de Amerikaanse versie van De Weerwolven van Wakkerdam. Terwijl ze proberen te achterhalen wie de figuurlijke moordenaar is, valt er écht een dode. Ineens lopen de gemoederen wel erg hoog op. Deze film werd gemaakt door ‘onze eigen’ Halina Reijn en heeft hoofdrollen voor Amandla Stenberg (The Hunger Games) en Pete Davidson (Saturday Night Live).

Bekijk direct Bodies Bodies Bodies op Netflix 🔪

3. Futurama (serie, 11 seizoenen) – Disney+

Fan van Futurama? De heerlijke sciencefiction-animatieserie kreeg in 2023 een reboot en die is nu in volle gang op Disney+. Hier kun je overigens ook de eerste tien seizoenen (terug)kijken, dus daar ben je wel even zoet mee. De serie komt van de makers van The Simpsons en draait om Fry, een man die in 1999 bevroren wordt en in de 31e eeuw pas weer ontdooit.

Bekijk direct Futurama op Disney+ 🤖

2. Gomorrah (serie, 5 seizoenen) – HBO Max

Mocht je nou genoten hebben van de Britse serie The Wire, dan mag je het Italiaanse Gomorrah ook zeker niet missen. Ook hierin staan fascinerende machtsstructuren centraal en wordt er een rauw beeld geschetst van de onderwereld. Het draait om een maffiafamilie in Savastano, Napels. Als het hoofd van de familie gevangen wordt genomen, ontstaat er een intense machtsstrijd.

Bekijk direct Gomorrah op HBO Max 🇮🇹

1. The Favourite (film, 2018) – Disney+

Een kostuumdrama met topactrices Olivia Colman, Rachel Weisz én Emma Stone in de hoofdrollen? Dat is The Favourite op Disney+. In deze film staan drama en intriges centraal. We worden meegenomen naar het Engeland van de 18e eeuw, waar koningin Anne (Colman) op de troon zit. Haar goede vriendin Sarah (Weisz) zorgt voor haar gezondheid, maar aast eigenlijk ook op de positie van koningin. Ze schakelt daarvoor de hulp in van de nieuwe bediende Abigail (Stone).

Bekijk direct The Favourite op Disney+ 🍿

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Oma’s hebben meer attitude dan wie dan ook in trendy wijk van Moskou

Presnensky is een historische en bruisende wijk in het centrum van de Russische hoofdstad Moskou. Het is een populaire bestem...

Niet de bedoeling, maar auto vindt parkeerplaats tegen een boom

We weten niet precies wat de bedoeling was van de auto uit deze video, maar het kan zijn dat ze probeerden te driften. Het gi...

Je ah-what-cute moment van de dag: Koppel trotseert regen en laat liefde zien

Weleens een rondje nieuws gesurft op het net? Daar word je niet vrolijk van hoor. Verschillende plekken in de wereld waar men...

Gelukkig dat de relatie over is, alleen materiële schade door psycho-ex

Natuurlijk is het zuur als een relatie tussen twee mensen uiteindelijk toch niet blijkt te werken. Bedoel, in de meeste relat...

David Bouman aka Boer Harm bevestigt dat hij aan 'Brommers Kieken' doet met Grietje

Een van de grote vraagstukken van de laatste paar maanden was toch wel wie er achter het masker van Boer Harm zat. Op de een...

Lees meer