5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 33 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 33 van 2023)

Oké, laten we het even hebben over dat ene probleem dat we allemaal kennen: je hebt meer streamingabonnementen dan vrienden op sociale media. Maar hé, soms, ja echt, soms is het aanbod zo groot dat je brein op vakantie lijkt te zijn. En geloof me, zelfs als je geobsedeerd bent door een serie, zijn er momenten dat zelfs jij – ja, jij daar, – je afvraagt: "Wat ga ik in hemelsnaam nu weer kijken?"

Laten we de feiten onder ogen zien, series verschijnen en verdwijnen sneller dan een zak chips tijdens een marathon Netflix-sessie. Maar wacht even, want hier komt de held van ons verhaal: de 'Vergeten en Verborgen Parels' categorie. Geen zorgen, Streamwijzer is op op pad gegaan om diep in de krochten van de streamingarchieven te graven. Dus, zeg maar dag tegen keuzestress. De volgende serie om te bingen staat op jou te wachten als een broodje shoarma na een avond stappen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 33 van 2023)

5. Ocean’s 8 (film, 2018) – HBO Max

Ocean’s 8 verscheen in 2018 en was de vrouwelijke variant van de bekende films met George Clooney waarvan we niet wisten dat we hem nodig hadden. In de film wordt een heerlijk verhaal over een ingenieuze overval gecombineerd met grandioos acteerwerk van een hele hoop bekende actrices, waaronder Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway en Rihanna.

Bekijk direct Ocean’s 8 op HBO Max 😎

4. A Teacher (serie, 1 seizoen) – Disney+

Als de 32-jarige lerares Claire haar 17-jairge leerling Eric helpt met zijn schoolwerk, ontstaat er een diepere connectie tussen de twee. De grenzen tussen wat acceptabel is en niet beginnen steeds meer te vervagen. De relatie die ontstaat heeft grote gevolgen voor zowel Claire en Eric als hun familie en vrienden. Deze serie bestaat uit tien korte afleveringen en is dus heerlijk bingewaardig. Je vindt hem nu op Disney+.

Bekijk direct A Teacher op Disney+ 👩‍🏫

3. The Out-Laws (film, 2023) – Netflix

In de actiekomedie The Out-Laws ontmoet Owen voor het eerst de ouders van zijn vriendin. Na een paar drankjes laat hij een aantal dingen vallen over zijn werk bij de bank, waaronder hoe je de kluis moet openen. Als er de volgende dag een overval plaatsvindt, begint Owen dan ook direct te twijfelen of de bekende bandieten niet gewoon zijn kersverse schoonouders zijn. The Out-Laws heeft hoofdrollen voor Adam Devine, Nina Dobrev en Pierce Brosnan.

Bekijk direct The Out-Laws op Netflix 🍿

2. The Maze Runner (film, 2014) – Disney+

The Hunger Games-fans moeten ook zeker de dystopische The Maze Runner-reeks gezien hebben. Voor al deze films kun je nu op Disney+ terecht. Het draait om Thomas, die op een dag wakker wordt op een open vlakte die volledig omringd wordt door een gigantisch labyrint. Iedere dag krijgen een paar jongens de mogelijkheid om het einde van het doolhof te vinden, maar ‘s nachts moeten ze terug wel zijn in het kamp. Als je opgesloten wordt in het labyrint, kan je laatste uur weleens geslagen hebben…

Bekijk direct The Maze Runner op Disney+ 🔥

1. The Fall (serie, 3 seizoenen) – HBO Max

In The Fall heeft een seriemoordenaar voor een reeks onopgeloste moordzaken gezorgd. Crimineel psycholoog Stella Gibson (Gillian Anderson) vertrekt naar Belfast om het onderzoek naar de gruwelijke dader te ondersteunen. Daar ontdekt ze dat hij een simpele huisvader is die een heel normaal leven lijkt te leiden. En terwijl hij gruwelijke moorden blijft plegen, moet zij hem zien te stoppen.

Bekijk direct The Fall op HBO Max 🔪

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties