5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 34 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 34 van 2022)

En dan hoor of zie je ineens weer een naam van een serie of film voorbij komen die je zeker had willen zien, maar waar je op het moment dat deze uitkwam volop bezig was met een andere serie. Dat is eigenlijk wat er constant aan de hand is nu er veel aanbieders zijn van series en films. Je moet dus eigenlijk af en toe even een seintje krijgen om je geheugen op te frissen. En zo'n seintje krijg je vandaag weer van ons, want Streamwijzer heeft weer 5 parels op een rijtje gezet die je eigenlijk gezien moet hebben.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 34 van 2022)

5. Man Vs Bee (serie, 1 seizoen) – Netflix

Rowan Atkinson kennen we natuurlijk allemaal als Mr. Bean. Als je fan bent van dit personage en deze humor, zal je de nieuwe serie Man Vs Bee ook zeker waarderen. Hierin speelt Atkinson de rol van Trevor, die als ‘huiszitter’ op het peperdure huis van Nina past en daar in een verhitte strijd verwikkeld raakt met… een bij. Zoals we van de acteur gewend zijn, is Trevor ongelofelijk onhandig en gaat er natuurlijk van alles mis.

Bekijk nu Man Vs Bee op Netflix

4. Knives Out (film, 2019) – HBO Max

Daniel Craig, Ana de Armas, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Katherine Langford én Chris Evans in één film? Dat belooft veel goeds! In Knives Out wordt misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85ste verjaardag dood aangetroffen op zijn landgoed. Maar wie heeft het gedaan? Rechercheur Benoit Blanc (Craig) moet zich een weg banen door leugens en bedrog om de waarheid te achterhalen. Ook leuk: er komt een tweede deel aan van deze filmreeks. Deze kunnen we eind 2022 in de bioscoop zien en verschijnt niet lang daarna op Netflix.

Bekijk nu Knives Out op HBO Max

3. Fresh (film, 2022) – Disney+

In Fresh ontmoet Noa (Daisy Edgar-Jones) de charmante Steve (Sebastian Stan). Na een geslaagde date nodigt hij haar uit voor een romantisch weekendje weg, en zij is zo van hem gecharmeerd dat ze op dit voorstel ingaat. Maar dan blijkt hij er een nogal bijzondere hobby op na te houden. De horrorthriller is volgens recensies verrassend en origineel. Zeker een goede keuze voor een avond met popcorn op de bank.

Bekijk nu Fresh op Disney+

2. Uncoupled (serie, 1 seizoen) – Netflix

De makers van Emily in Paris én Sex and the City hebben onlangs een nieuwe komedieserie naar Netflix gebracht: Uncoupled. Hierin speelt Neil Patrick Harris, die je misschien wel kent als Barney uit How I Met Your Mother, de hoofdrol. Hij is een veertiger die er plotseling alleen voor staat als zijn man hem na zeventien jaar verlaat. Ineens moet hij de datingmarkt weer op, en dat levert genoeg hilarische situaties op. Met acht korte afleveringen van een halfuur heerlijk bingewaardig!

Bekijk nu Uncoupled op Netflix

1. The Fallout (film, 2021) – HBO Max

Een schietpartij op haar middelbare school verandert het leven van tiener Vada. De gebeurtenis zorgt ervoor dat de relatie met haar familie en vrienden voorgoed anders wordt. In deze film zie je bekende acteurs als Jenna Ortega (Scream), Niles Fitch (This Is Us), Shailene Woodley (Divergent) en John Ortiz (Fast & Furious) terug. De film ontving positieve kritieken en valt, met een gemiddelde van een 7,5 op IMDb, ook bij kijkers goed in de smaak.

Bekijk nu The Fallout op HBO Max

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties