5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 32 van 2022)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 32 van 2022)

Ja, het is warm. Ja, het koelt 's avonds niet zo snel af. Dus wat doe je dan tijdens zo'n plaknacht? Inderdaad, je pakt nog even een film of serie. En mocht je nu op zoek zijn naar een nieuwe serie, maar je kunt zo snel tussen het aanbod wat in de etalage staat bij de streamingsdiensten niet zo snel iets vinden, dan hebben wij misschien je nieuwe serie al gevonden.

Zo verdwijnen er veel parels in het archief en Streamwijzer diept deze weer op en zet deze parels in het zonnetje. Hoef jij niet verder te zoeken en kun je zo aan je volgende serie beginnen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 32 van 2022)

5. Not Okay (film, 2022) – Disney+

“CONTENT WARNING: This film contains flashing lights, themes of trauma, and an unlikable female protagonist.” Zo begint de Disney+-komedie Not Okay, waarin het verhaal verteld wordt van Danni Sanders (Zoey Deutch). In de hoop eindelijk gezien te worden door haar collega’s en influencer Colin (Dylan O’Brien) faket ze een tripje naar Frankrijk. Dan vinden daar opeens bomaanslagen plaats en raakt ze verzeild in een leugen die steeds groter wordt.

Bekijk nu Not Okay op Disney+

4. Rap Sh!t (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Issa Rae is de vrouw achter deze nieuwe komedieserie op HBO Max, al speelt ze zelf helaas niet mee. Het draait om twee vriendinnen die, na elkaar jarenlang niet gesproken te hebben, besluiten samen een rapduo te vormen. De serie is op 22 juli 2022 van start gegaan, dus momenteel verschijnt er nog iedere vrijdag een nieuwe aflevering op de streamingdienst.

Bekijk nu Rap Sh!t op HBO Max

3. Us (film, 2019) – Netflix

Oscarwinnaar Jordan Peele regisseert maatschappijkritische horrorfilms die altijd net iets meer doen dan je alleen laten schrikken. Het begon allemaal met Get Out (2017), maar in 2019 zette hij de (horror)wereld weer op zijn kop met Us. Deze film draait om Adelaide en haar man, die voor een familievakantie naar een afgelegen huisje vertrekken. Als in de avond opeens hun dubbelgangers op de oprit staan, beseft Adelaide dat er iets goed mis is. Fantastisch nieuws: deze film is deze week eindelijk aan het aanbod van Netflix toegevoegd!

Bekijk nu Us op Netflix

2. Maldivas (serie, 1 seizoen) – Netflix

Maldivas is een Braziliaanse komische thrillerserie. Het speelt zich af in Rio de Janeiro en draait om Liz. Zij is pas verhuisd om dichter bij haar moeder te zijn als die opeens omkomt in een brand. In haar zoektocht naar de verantwoordelijke voor haar moeders dood, komt Liz een aantal unieke figuren tegen.

Bekijk nu Maldivas op Netflix

1. Under the Banner of Heaven (serie, 1 seizoen) – Disney+

Fans van Andrew Garfield mogen deze serie op Disney+ eigenlijk niet missen. Under the Banner of Heaven draait om een toegewijde, mormoonse detective, gespeeld door de Spider-Man-acteur. Als hij een dubbele moordzaak onderzoekt, wordt zijn geloof ernstig op de proef gesteld. In de film zie je ook andere bekende acteurs als Daisy Edgar-Jones en Wyatt Russell terug. De regie lag in handen van Oscarwinnaar Dustin Lance Black.

Bekijk nu Under the Banner of Heaven op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties