5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 22 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 22 van 2023)

Constant hoor je van de welbekende streamingdiensten aan welke serie of film je nu moet beginnen, maar ze vergeten even dat je eerst een spannende serie af moet kijken. En dan is de kans groot dat die ene serie in het archief verdwijnt en jij dus op het punt aankomt waar je even niet weet aan welke volgende serie je moet beginnen.

En juist voor dat gevoel is deze categorie handig, want Streamingwijzer zet wekelijks een aantal parels op een rij die je gezien moet hebben. Kun jij dus gewoon beginnen aan een nieuwe serie die ook de moeite waard is.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 22 van 2023)

5. All The Bright Places (film, 2020) – Netflix

Met All The Bright Places vond het veelgeprezen coming-of-age boek van Jennifer Niven in 2020 zijn weg naar het witte doek. Elle Fanning (The Great) en Justice Smith (Jurassic World: Fallen Kingdom) schitteren hierin als twee tieners die elkaar ontmoeten op het moment dat Violet zich op het randje van een inzinking bevindt—letterlijk en figuurlijk. Radeloos is ze naar een brug vertrokken en daar zorgt Theodore ervoor dat ze niet springt. Kunnen ze elkaars leven veranderen voordat het te laat is?

Bekijk direct All The Bright Places op Netflix 🍿

4. 12 Strong (film, 2018) – HBO Max

Combineer het acteerwerk van Thor-acteur Chris Hemsworth met een boeiend verhaal over een Amerikaans Special Forces-team dat de Taliban bestrijdt en je hebt 12 Strong, een titel die volgens kijkers een echte aanrader is. We volgen een aantal soldaten die vlak na de aanslagen op 9/11 naar Afghanistan vertrekken. Daar moeten ze (te paard, maar wél gewapend met genoeg geweren) een levensgevaarlijke missie uitvoeren.

Bekijk direct 12 Strong op HBO Max 🤩

3. Don’t Hang Up (film, 2017) – Disney+

Twee jongens vervelen zich stierlijk en besluiten allerlei onbekenden via de telefoon te pranken. Om de vernedering nog wat erger te maken, zetten ze de beelden op het internet. Ze hebben de grootste lol, totdat ze een vreemdeling treffen die niet van dit soort spelletjes gediend is. Hun dronken avondje verandert al snel in een sadistische wraakactie waarbij ze voor een belangrijke keuze komen te staan: kiezen voor zichzelf of voor hun geliefden?

Bekijk direct Don’t Hang Up op Disney+ 📱

2. The Bridge (serie, 4 seizoenen) – HBO Max

Ben je fan van Scandinavische series? Dan mag je The Bridge zeker niet missen. In deze bloedstollende misdaadserie komen Zweedse en Deense detectives samen omdat er op de brug tussen Denemarken en Zweden, in het schemergebied tussen de twee landen, een lijk wordt gevonden. Wie het gedaan heeft, is volgens kijkers onmogelijk te raden. Waag jij een poging?

Bekijk direct The Bridge op HBO Max 🌉

1. Not Dead Yet (serie, 1 seizoen) – Disney+

Disney+ heeft onlangs de gloednieuwe komedieserie Not Dead Yet online gezet, met een hoofdrol voor Jane the Virgin-actrice Gina Rodriguez. Zij kruipt in de huid van Nell Serrano, een jonge vrouw die haar leven totaal niet op orde heeft. Haar relatie is uit, haar carrière is nooit van de grond gekomen en haar huisgenoten zijn ontzettend irritant. En het enige baantje dat ze kan krijgen is… het schrijven van overlijdensberichten. Kijkers zijn erg enthousiast over deze sitcom en vinden dat het de perfecte balans heeft tussen humor en hartverwarmende, emotionele momenten.

Bekijk direct Not Dead Yet op Disney+ 😂

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties