Zet 3 november in je agenda, want dan begint Ferry Bouman de serie

Zet 3 november in je agenda, want dan begint Ferry Bouman de serie

Het duurt nog even totdat het 3 november is, maar als we dat volgens Nederlandse maatstaven uitdrukken, dan is dat nog 85 dagen regen. Maar na dat wachten heb je zeker wel wat, want op 3 november gaat namelijk 'FERRY de serie' beginnen op Netflix. Inderdaad, Frank Lammers als Ferry Bouman, de drugsbaron van het Zuiden. Netflix heeft een video gemaakt met de titel 'Witte gij ‘t?' met daarin een kleine samenvatting wie nu eigen Ferry Bouman is. 85 dagen regen, jongens en meisjes, maar wij hebben nu al zin om deze serie te kijken en daarna Brabants te proaten.

Over FERRY: de serie

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden.

De Cast

Frank Lammers (Ferry Bouman), Elise Schaap (Danielle Van Marken), Yannick van de Velde (Lars Van Marken), Raymond Thiry (John Zwart), Huub Smit (Dennis), Tim Haars (Remco), Poal Cairo (Dozer), Steef Cuijpers (Arie Tack), Koen De Graeve (Marco Grootaers), Alice Reijs (Sabien Grootaers), Kevin Janssens (Jurgen van Kamp), Monic Hendrickx (Claudia Bouman), Tygo Gernandt (Ricardo), Dirk Roofthooft (Mick).

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties