Youtuber en bokser Jake Paul laat zien hoe hij Jutta Leerdam verrast in Nederland

Youtuber en bokser Jake Paul laat zien hoe hij Jutta Leerdam verrast in Nederland

Iets typisch Nederlands is dat als iets boven het maaiveld uitsteekt, dat we het zo snel mogelijk weer naar beneden willen halen. Ze vinden we de schaatsprestaties van Jutta Leerdam fantastisch, vinden we haar foto's en video's op social media fantastisch, maar vinden we het weer niets dat ze tegenwoordig dikke verkering heeft met Youtuber en bokser Jake Paul. Meneer is een paar keer in opspraak geweest en dan vinden journalisten het nodig om aan Jutta te vragen hoe zij daarin staat.

Vanuit Jutta gedacht is deze relatie wel heel erg slim, want op deze manier stelt ook haar carrière na het schaatsen veilig. Er gaan nu ontzettend veel deuren voor haar open, ook op internationaal niveau, dat ze na het schaatsen een dik betaalde influencer carrière door kan zetten.

En qua liefde zit het waarschijnlijk ook wel goed, want Jake Paul was begin vorige maand in Nederland en dat was een verrassing voor Jutta. In de vlog van Jake Paul die vandaag uit is gekomen is te zien dat de bokser ineens voor de deur van Jutta Leerdam staat en zij kan dat echt niet geloven. Een soort van feel good televisie die je kent van All You Need Is Love. Mensen met haast beginnen op minuut 10.19.

Video van Jutta Leerdam dat ze schaatspak dicht doet miljoenen keren bekeken

Jake Paul en Jutta Leerdam samen gespot in het Friese Joure

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties