Woont je Tinder-date in Haagse flat 'De Pionier', swipe dan naar links

Woont je Tinder-date in Haagse flat 'De Pionier', swipe dan naar links

Het is over het algemeen wel bekend dat de hygiene van studenten flink te wensen overlaat. Waarom zou je ook iets schoonmaken als de bewoner van je kamer na jou dat ook best kan doen. Maar zo'n vies leven kan ook weleens uit de hand lopen. En daar hebben zo'n bijna zo'n tweehonderd studenten in de Haagse flat De Pionier last van.

Mocht je iemand op Tinder tegenkomen die in die flat komt, swipe dan naar links of spreek niet in die flat af. Je 'slaapt' dan namelijk tussen de ratten, bedwantsen, schimmels en in de stank. De verhuurder zou weigeren iets te doen aan onderhoud en de studenten pikken dit niet langer.

Huurder Xiao Yang Xie kijkt regelmatig of hij bedwantsen heeft: "Elke week kijk ik onder mijn bed of ik bedwantsen heb of niet. Het kan zijn dat de bedwantsen van mijn buurman in mijn kamer kruipen, dus als één iemand ze heeft, dan moet de hele verdieping zich zorgen maken", aldus Xie. "De bedwantsenplaag speelt in het hele gebouw en de verhuurder verwijst naar de plicht van de huurders.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties