Wij snappen Al Pacino (83) wel om 29-jarige vriendin Noor Alfallah zwanger te maken

Wij snappen Al Pacino (83) wel om 29-jarige vriendin Noor Alfallah zwanger te maken

We leven in een tijd dat we alles maar normaal moeten vinden, maar ondertussen gaan nieuwsberichten die toch wel een beetje bijzonder zijn heel hard rond. Zo melden Britse en Amerikaanse media dat de inmiddels 83-jarige acteur Al Pacino opnieuw vader gaat worden. Zijn vriendin, de 29-jarige Noor Alfallah, is al ruim acht maanden zwanger.

Dat zou dus betekenen dat Al minstens 100 jaar oud moet worden om zijn jongste kind volwassen te zien worden. Pacino en de 54 jaar jongere Noor zijn sinds april 2022 bij elkaar.

Al Pacino heeft uit twee eerdere relaties al twee kinderen. Twee met Beverly D'Angelo en één met Jan Tarrant. Noor heeft al relaties met andere oudere mannen achter de rug zoals onder anderen Rolling Stones-artiest Mick Jagger en de miljardair Nicolas Berggruen behoren tot de 'bodycount' van de televisie en film producente.

We hebben een aantal foto's van Noor op een rijtje gezet en wij snappen Al Pacino dat hij op haar een onbeschermd kunstje heeft gedaan. Maar bijzonder is het wel.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties