Valt best mee wat Vandaag Inside moet betalen voor stripper op televisie

Valt best mee wat Vandaag Inside moet betalen voor stripper op televisie

Het programma van Eva Jinek is een beetje de plek geworden waar je ineens tijdens live-televisie je belangrijke boodschap kunt verkondigen aan de wereld. En na een reeks van incidenten kun je misschien wel spreken dat het allemaal vooropgezette plannen zijn om de kijkcijfers weer een beetje op te krikken. Eva zelf heeft gisteren in een statement haar kijkers ervan proberen te overtuigen dat dit niet het geval was. Op een andere zender staken ze de draak met de talkskhow van Jinek en brachten ze echt kwaliteitstelevisie in de vorm van een stripper die ineens in beeld was te zien.

Deze actie en de bijhorende beelden zijn natuurlijk het gesprek van de dag en eventueel ook inspiratie om die saaie vergaderingen op kantoor een beetje op te leuken. Nu zal niet elke stagiaire willen strippen, maar een echte regelen kost ook geen vermogen.

Geen peperdure Mercedes

FBI Reality wist de oproep boven water te krijgen en deze luidt:"Bij Vandaag Inside willen we vanavond ook een actie voeren en op een grappige manier. Wij zijn op zoek naar een vrouw die in het publiek zit en op een bepaald moment haar kleding uit doet en in lingerie voorbij het beeld wil rennen.” Bij de oproep staat ook dat de vrouw 200 euro exclusief btw en reiskosten hiervoor zal krijgen. Dus weet je ook gelijk wat stripper Mercedes heeft gekregen. Mooie televisie maken hoeft dus niet duur te zijn.

Valt best mee wat Vandaag Inside moet betalen voor stripper op televisie
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties