Vandaag Inside laat zien hoe je een statement maakt met een stripper

Vandaag Inside laat zien hoe je een statement maakt met een stripper

Er zijn de laatste tijd nogal wat incidenten geweest in de talkshow van Eva Jinek en boze tongen beweren zelfs dat deze incidenten in scene worden gezet om zo de kijkcijfers van de show omhoog te krikken. Eva Jinek maakte vanavond een statement tegen deze incidenten en stelde dat het geen opzet is, was er bij de concurrenten van Vandaag Inside ook ineens een statement te zien. Achter presentator Wilfred Genee dook plots een stripper op.

Eva Jinek begon haar talkshow vanavond met een verklaring. "Gisteravond werd het programma onderbroken door YouTubers die in een geel hesje een statement wilde maken tegen het WK in Qatar. Dat was de derde keer in korte tijd dat onze talkshow werd verstoord”, vertelt Jinek. "Dit programma is opgericht om aandacht te besteden aan maatschappelijke discussies en we vinden het heel belangrijk om dit te doen in een live-uitzending met publiek erbij. Maar niet op deze manier.”

Wij switchen toch even naar Vandaag Inside, want de beelden van de stripper waarmee de draak werd gestoken met de talkshow van Eva Jinek, zijn toch wel heel vermakelijk.

René zag talkshow Jinek alwéér verstoord worden: 'Dit was opgezet'

Vandaag Inside maakt parodie op protestactie bij Jinek

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties