Tik Tok vrouwtje zegt aangevallen te zijn door Nederlanders tijdens GP van Las Vegas

Tik Tok vrouwtje zegt aangevallen te zijn door Nederlanders tijdens GP van Las Vegas

Gisteren was de GP van Grand Prix en alhoewel Max Verstappen het wat moeilijker had dan anders, wist hij deze race toch op zijn naam te schrijven. Waarschijnlijk als je uit Nederland komt toch een mooi moment om echt in Las Vegas mee te mogen maken.

Maar dat schijnt voor een aantal Nederlanders toch niet het geval te zijn geweest, want Tik Tok vrouwtje Izzycka zegt dat ze is aangevallen door Nederlandse mensen. Zoals zij beweert: "My friend was watching the race. This old woman pushed her and my other friend stepped in, then they got physical including the husbands".

In ieder geval heeft ze op Tik Tok een aantal beelden gedeeld, zoals dat ze op zoek is naar deze Nederlanders, ze inmiddels heeft gevonden en de aftermath van de matpartij. De reacties op haar video's lopen uiteen dat het wel Verstappen fans moeten zijn, dat de 'Dutch' altijd een onverdraagzaam volkje zijn geweest tot dit zijn Henk de Sloper en Maria van den Klaveren en they live in Hoteldebotel. Ondertussen beginnen de beelden viraal te gaan en zijn op moment van schrijven ruim 201.000 keer bekeken. Via.

Update: Tik Tokker Izzycka zegt dat ze de daders heeft gevonden en laat ook in haar beelden namen en rugnummers zien, alleen zou dit in niet kunnen, omdat een van de personen die ze beschuldigd helemaal niet in de buurt van de Grand Prix is geweest.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties