Lewis Hamilton en George Russell rijden door tunnel van drones in Las Vegas

Lewis Hamilton en George Russell rijden door tunnel van drones in Las Vegas

Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas? Dat is een vraag die veel mensen de komende dagen aan zoekmachine Google gaan vragen en laten wij beginnen door je antwoord te geven hoe laat je je wekker moet zetten, want het gaat een vroegertje worden. De Grand Prix van Las Vegas begint namelijk op zondag 19 november 2023 om 07.00 uur Nederlandse tijd. Kijkers naar de kwalificatie kunnen iets langer in hun bed blijven liggen, want deze gaat zaterdag 18 november om 09.00 uur van start.

Op het programma staat de Grand Prix van Las Vegas en Verstappen en zijn collega coureurs zullen 50 rondes door de straten van deze iconische stad en beroemde strip van Las Vegas racen. Ook een stad die bekend staat om zijn hele hoge entertainment gedachte en daarom pakken teams ook uit om wat met Las Vegas te doen.

Lewis Hamilton en George Russell hebben al op een stukje circuit van Las Vegas gereden en daarbij werden ze bij geschenen door een droneshow. En dat maakt het geheel toch wel heel mooi om naar te kijken. Vooral die tunnel van drones is heel erg knap gedaan.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties