Streamer valt vrouwen lastig met versierpogingen en vindt uiteindelijk een date met agenten

Streamer valt vrouwen lastig met versierpogingen en vindt uiteindelijk een date met agenten

Het is zo’n trenddingetje wat al een tijdje gaande is en waar we ook al een tijdje wel klaar mee zijn. Live streamers hebben we het dan over. Van die lui die zichzelf net even te belangrijk vinden en live via allerlei platformen zichzelf real time laten zien aan de wereld. Ergste is nog dat er dus ook echt mensen zijn die naar dat soort onzin kijken. Daardoor voelen de streamers zich weer gesterkt en gaan dan steeds meer en steeds gekker dingen doen, want je moet de kijkers toch vermaken als hoofdpersoon in je eigen show genaamd je sneue leven.

Een van die types is een gast genaamd Carl. Hij valt dames lastig in New York City door te doen alsof hij ze probeert te versieren. Allemaal best tenenkrommend omdat Carl en zijn kneus maatje Penguinz0 deze vrouwen eigenlijk alleen maar aan het lastigvallen zijn op een negatieve manier.

Soms is het dan best fijn als de wetshandhavers van zo’n stad als New York goed hun werk doen en een eind maken aan de stream door middel van een arrestatie. Dag Carl…

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties