Roland Kahn beweert dat zoon Sylvana Simons is betrokken bij een overval op hem

Roland Kahn beweert dat zoon Sylvana Simons is betrokken bij een overval op hem

Opvallend interview in de Story van multimiljonair en ex-partner van Sylvana Simons, Roland Kahn. Zo beweert hij dat hij is overvallen door de zoon van zijn ex.

Roland Kahn is ondernemer en oprichter van kledingketen CoolCat, maar hij kreeg vooral bekendheid door zijn turbulente liefdesrelatie met Sylvana Simons, die destijds presentatrice was en inmiddels Tweede Kamerlid voor de partij Bij1.

Vorig jaar heeft Roland een boek uitgebracht waarin hij letterlijk een figuurlijk een boekje opendoet over Sylvana. “Onze relatie bereikt in 2012 het absolute dieptepunt. Zijn we samen, hebben we binnen de kortste keren ruzie. Zijn we apart van elkaar op stap, dan bestookt ze me met ellenlange manipulatieve berichten. Ze werkt me zo op mijn zenuwen dat ik niet eens meer helder kan nadenken. Ik ben haar destructieve geest zó ontzettend beu.”

De relatie hield geen stand en wat er na de breuk gebeurde zal Roland nooit vergeten. Zo wordt hij in zijn woning door meerdere mannen overvallen. “De grootste van hen dwingt me op de grond en knijpt mijn keel dicht, terwijl een andere man me voluit in mijn zij trapt.”

Opscheppen overvallen

De multimiljonair is er tot op de dag van vandaag ervan overtuigd dat één van de daders de zoon van Sylvana Simons was. “Tijdens een familiefeestje hoorde ik hem eens opscheppen over de tientallen overvallen waarbij hij betrokken was.”

Ook denkt Roland dat hij brandwonden bij de desbetreffende dader te hebben gezien. Het is algemeen bekend dat de zoon van Simons brandwonden heeft, omdat hij als klein jongetje een pan met kokend water van het fornuis heeft getrokken. Roland zegt: “Mijn vermoedens werden bevestigd.”

Toch noemt de ondernemer de naam van zijn overvaller niet, omdat hij geen hard bewijs heeft. Ook wil hij de zoon van zijn ex geen trap na geven. “Hij heeft al een aantal gevangenisstraffen achter de rug. Het voegt niks toe om iemand dan een trap na te geven.”

Verder is Kahn ook niet te spreken over de opvoeding van Sylvana. Tegenover Story wilde Sylvana Simons niet reageren op Kahns verhaal, maar de politica zal ongetwijfeld niet blij zijn met de beweringen van haar hele rijke ex. Via. (Thumbail: BSR Agency en IG rolandkahn)

Johan zag Sylvana Simons bij talkshow Op1: 'Er komt altijd onzin uit!'

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Net binnen

Tram 9 in Den Haag is altijd een belevenis: Man met plantjes draait door

Mocht je nu echt een keertje wat mee willen maken, dan geven wij je toch wel de meeste kans om een keertje een ritje te maken...

Midgotto legt met veel zelfspot uit hoe hij een douche neemt

Midgotto is klein van stuk, maar is al wel een hele grote op social media. En dat komt allemaal door zijn video's waarin hij...

Dirk is geen hobbyimker en dan zijn heel veel bijen best een probleem

Dit is Dirk. En even voor de duidelijkheid: Dirk is geen imker. Dat houdt dus in dat Dirk een heel groot probleem heeft. Hij...

Beelden van asociale serveerster gaan het web over, maar het is allemaal niet zo erg als het lijkt

Er gaan wat beelden rond op de welbekende sociale media platformen waarbij meer dan 26 miljoen mensen hebben gezien hoe een s...

Vrouw luistert naar advies moeder en maakt haar eerste keer echt 'speciaal'

Wij zijn nog steeds een groot voorstander van mensen die op straat voor een camera worden getrokken om een vraag te beantwoor...

Lees meer