Roast van Johnny de Mol door Peter Pannekoek gaat weer keihard viraal na uitzending BOOS

Roast van Johnny de Mol door Peter Pannekoek gaat weer keihard viraal na uitzending BOOS

Het gesprek van vandaag, morgen en overmorgen is ongetwijfeld de uitzending van BOOS met daarin onthullingen van grensoverschrijdend gedrag bij het programma The Voice of Holland. In deze uitzending was ook John de Mol te zien en de reacties op zijn reactie op de aflevering van BOOS lopen nogal uiteen.

Zoon Johnny vond het optreden van zijn vader sterk, zei hij in zijn talkshow HLF8. Terwijl andere mensen duidelijk vinden dat John de Mol aan het zogenaamde 'Victim Blaming' doet door te zeggen dat vrouwen hun mond open hadden moeten doen en het kenbaar hadden moeten maken bij de juiste mensen van de productie van het programma.

Johnny de Mol reageert op uitspraken van vader in BOOS

Duidelijk is wel dat het programma enorm veel stof heeft doen opwaaien en ook afstevent op een nieuwe Nederlands record op Youtube. Inmiddels is de aflevering op Youtube al 5,6 miljoen keer bekeken. En dat binnen 7 uur dat het programma op Youtube geplaatst is. Dat is echt enorm veel voor Nederlandse begrippen.

Het programma van Tim Hofman zorgt er ook voor dat een ander fragment weer enorm hard rondgaat, namelijk Peter Pannekoek en zijn roast van Johnny de Mol. Vooral het fragment over familie de Mol wat begint vanaf minuut 4.42 gaat op dit moment heel hard rond.

Britt Dekker over Ali B na BOOS: 'Misbaksel!'

Ali B valt van sokkel na uitzending BOOS

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties