Presentator van Loco FM neemt live ontslag nadat hij door verslaggever is uitgescholden

Presentator van Loco FM neemt live ontslag nadat hij door verslaggever is uitgescholden

En jij maar denken dat de zaterdagmiddag op Loco FM, de lokale omroep van Elburg en Oldebroek saai is. Nee joh, zeker afgelopen zaterdag niet. Sportverslaggever Henk van Lodewijk was live verslag aan het doen bij de bekerwedstrijd Go Ahead Kampen - WHC, waar net een doelpunt gevallen.

Net als Lodewijk beging te vertellen wordt hij onderbroken door presentator Willem Vlieger, die al bijna drie uur achter de knoppen en de microfoon zat van het sportprogramma, want er was een doelpunt in Nunspeet gevallen. Daarop begon Lodewijk te schelden en roepen: "Ik heb ook een doelpunt, donderse zeikerds. Donder toch op. Kl**tzak". Presentator Vlieger kondigt daarop aan dat hij dit niet pikt en gooide het bijltje erbij neer: "Oké, mensen. Dit is mijn laatste sportuitzending. Ik ga hier niet de hele middag zitten om afgevloekt te worden. Ik stop er per direct mee. Tenminste, na de klok van vijf uur".

De programmaleider noemt de actie van zijn medewerker onacceptabel, want vloeken valt niet goed op de Veluwe en ze hebben dan ook heel veel boze reacties van luisteraars gekregen. Kortom, het was een roerig weekend op de Veluwe. Thumbnail via.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties