Politie zoek gereden op gestolen bezorgscooter, maar bezorgen wel pizza

Politie zoek gereden op gestolen bezorgscooter, maar bezorgen wel pizza

Vorige week heeft de politie van Rotterdam al een korte preview gedeeld van een video waarin was te zien dat je als motoragent in de havenstad van goeden huizen moet komen, want zelfs de mensen op een bezorgscooter kennen de straatjes en steegjes zo goed dat ze het een motoragent heel erg moeilijk kunnen maken. Nu kun je zien hoe het afloopt, want de hele video is vrijgegeven.

Blijkt dat de motoragent de scooter wilde controleren na meerdere verkeersovertredingen. En daar had de bestuurder helemaal geen zin in en ging dan ook op de vlucht na een stopteken. Wat volgde was een wilde achtervolging, waarbij er over fietspaden en zelfs trappen naar beneden werd gereden.

Uiteindelijk lukt het de bestuurder niet om een trap op te rijden en hij gaat te voet verder. Op deze manier weet de bestuurder te ontsnappen en is ook niet meer gevonden door de politie. De scooter bleek gestolen te zijn van een restaurant en had nog een pizza bij zich. Deze heeft de politie bezorgd, zodat het restaurant geen slechte review kreeg. Maar deze pizza heeft wel een avontuurtje achter de rug. Via Brian Rotterdam en Politie Rotterdam Centrum.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties