Politie heeft één brutale woningovervaller te pakken en is op zoek naar de andere twee

Politie heeft één brutale woningovervaller te pakken en is op zoek naar de andere twee

Een paar weken geleden gingen er beelden rond van een overval op een woning aan de Stavangerstraat in Den Haag. De politie deelde vrij snel de beelden zonder de daders onherkenbaar te maken, want ze willen deze gasten van de straat hebben.

Logisch ook, want deze hadden zich verkleed als medewerkers van de bezorgdienst Appie van Albert Heijn en zagen er met hun winkelmandje met een brood erin zeer geloofwaardig uit. Een bewoner van het huis trapte er in en zo konden de daders zich toegang verschaffen tot het huis.

In Opsporing Verzocht een update, want de politie weet wie de mannen zijn en heeft één van hen al aangehouden. Waar de politie hulp bij nodig heeft is het achterhalen van de verblijfplaats van de andere twee daders.

Het gezochte tweetal is 21 en 19 jaar oud en houdt zich vermoedelijk schuil in Amsterdam, mogelijk in de Bijlmer. Zij en de lichtgrijze Renault Clio waarin ze die woensdag reden, staan duidelijk op beeld. De auto was voorzien van valse kentekenplaten.

Even dus melden bij de politie als je weet waar deze gasten zich ophouden, want je moet natuurlijk wel gewoon de bezorgers van je boodschappen kunnen vertrouwen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties