Beelden deurbel van brutale woningovervallers in Den Haag

Beelden deurbel van brutale woningovervallers in Den Haag

Afgelopen week heeft er aan de Stavangerstraat in Den Haag een brutale woningoverval plaatsgevonden. Een van de slachtoffers van de woningoverval raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht.

Op beelden die rondgingen op social media was te zien dat de daders zich hadden verkleed als werknemers van de bezorgdienst Appie van supermarkt Albert Heijn. Eenmaal binnen kreeg een van de bewoners een vuurwapen op het hoofd gericht en een andere bewoner werd in het gezicht geslagen.

De politie deelde heel erg snel al herkenbare foto's van de daders en daaruit kun je de conclusie trekken dat de politie deze gasten heel erg snel achter slot en grendel wil hebben. Misschien heeft dat laatste ook wel met de werkwijze van de overvallers te maken.

Er gaan ook beelden van de deurbel rond van het moment dat een vrouw de deur open doet. Het lijkt erop alsof de vrouw inderdaad een bestelling verwacht van de Appie, anders was haar eerste zin wel geweest dat ze helemaal geen bestelling had gedaan. Ondertussen bij de politie nog geen update dat ze de daders hebben gevonden.

Beelden woningovervallers in Den Haag die zich voor doen als bezorgers van Appie

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties