Gezelligheid bij AH in Oldenzaal: Politie lost schoten om overvaller aan te houden

Gezelligheid bij AH in Oldenzaal: Politie lost schoten om overvaller aan te houden

Twee baliemedewerkers van de Albert Heijn in Oldenzaal zijn vrijdagavond overvallen door een man met een mes. De dader kon later overmeesterd worden door de politie.

De politie kreeg omstreeks 21.35 uur een melding van de overval. Twee medewerkers bleken te zijn overvallen door een man met een mes. Een klant probeerde in te grijpen door met een winkelwagentje in te rijden op de overvaller. Deze werd daarbij geraakt door het mes van de dader. Gelukkig liep de klant geen ernstige verwonding op.

Na de steekpartij is de dader op de vlucht geslagen en kon honderd meter verderop opgepakt worden door toegesnelde agenten. De politie heeft hierbij twee schoten gelost. De dader schijnt niet te worden geraakt, maar op beelden hoor je wel zeggen dat er met spoed een ambulance moet komen.

De 44-jarige overvaller had wel een verkeerd tijdstip uitgekozen om zijn misdaad te plegen, want er was volop politie in de buurt aanwezig. Deze agenten in burger verwachtten een ander misdrijf en rekenden erop iemand op heterdaad te kunnen aanhouden. Ze hebben in ieder geval iemand aangehouden, maar niet waar ze voor kwamen. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties