Politie gebruikt taser, maar man voelt er helemaal niets van

Politie gebruikt taser, maar man voelt er helemaal niets van

Agenten beschikken, naast hun mondelinge en fysieke vaardigheden over geweldmiddelen, die ze kunnen gebruiken als dit nodig is. In de basis zijn dat de wapenstok, pepperspray en het vuurwapen. Mocht pepperspray of een wapenstok geen effect hebben, dan kunnen ze ook grijpen naar een dienstpistool.

Toch hebben agenten ook nog een ander wapen, namelijk de Taser X2, een stroomstootwapen om je tijdelijk uit te schakelen door enorm veel volt door je lichaam te laten gieren. Werkt dat altijd? NEE! En het bewijs wordt geleverd in een video waarop is te zien hoe een agent een taser gebruikt op een man. En deze man blijft staan. Zelfs als de agent een tweede keer zijn taser gebruikt heeft de man er helemaal niets van.

Mensen snappen niet waarom de politie over gaat tot het gebruiken van de taser, maar ze zeggen dat de man mee wil werken. De man gaat duidelijk in discussie en wil geen gehoor geven aan de opdrachten die hij krijgt van de politie. Dus daarom proberen ze het met stroom. Maar dat werkt helemaal niet. We weten niet wat er vooraf is gebeurd en hoe de politie toch de man heeft kunnen aanhouden. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties