Politie deelt laatste beelden van slachtoffer steekpartij op Solid Grooves festival

Politie deelt laatste beelden van slachtoffer steekpartij op Solid Grooves festival

Het is wel duidelijk dat er tegenwoordig ook mensen met een ander plan dan feesten rondlopen op een festival. Mensen die andere mensen bedreigen en willen beroven. We hebben het over het Solid Grooves festival in Amsterdam, waar de 21-jarige Jimmy Schepers werd doodgestoken, vermoedelijk toen hij een ruzie wilde sussen.

Het programma Opsporing Verkocht heeft in de uitzending van 20 juni aandacht besteedt aan deze zaak en heeft onder meer beelden getoond van mogelijk belangrijke getuigen en ook de laatste beelden van het slachtoffer.

Op zondag 28 mei vond tijdens het festival een opstootje plaats, waarbij een bekende van Schepers het slachtoffer dreigde te worden. De Diemenaar heeft geprobeerd de geprobeerd de gemoederen tot bedaren te brengen, maar daarop werden zijn vrienden en hij aangevallen. Jimmy en twee van zijn vrienden werden gestoken. Schepers werd overgebracht naar het ziekenhuis, maar de hulp mocht niet meer baten.De politie hield drie personen aan. Dit trio hoort vermoedelijk bij een grotere groep die al eerder voor problemen zorgde op het festival. Het zou gaan om ruzie zoeken, bedreigingen en berovingen.

Er zijn een groot aantal getuigen met wie de politie nog graag eens wil spreken, zodat ze een hele reconstructie kunnen maken wat er precies allemaal gebeurd is op dit festival. Zeker dus even jezelf melden als je jezelf of iemand anders die je kent op de beelden.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties