Nicol Kremers roept hulp in van dame om 'Content' in Spanje te maken

Nicol Kremers roept hulp in van dame om 'Content' in Spanje te maken

Over Nicol Kremers, de ex van Peter "Massa is Kassa" Gillis, is nogal wat te doen. Zo heeft Nicolleke een carrière opgestart op OnlyFans. En waar Nicol alleen weg dacht te komen met foto's van haar in kleding, hadden de echte fans toch echt andere verwachtingen. Die willen alles zien waar Peter Gillis op is geklommen.

Dus moest Nicolleke het roer omgooien en is ze op dit moment in Spanje om daar goede 'content' te schieten. Zo heeft ze de hulp ingeroepen van 'ladolcedivaa' en gaat er een zoen-video van deze dames rond. Waarschijnlijk donders mooi materiaal voor haar volgers, terwijl veel andere mensen er het zijne van denken. Niet ons de schuld geven, want wij zien dat het rond gaat op social media en delen het daarom voor jullie.

Haar 'OnlyFans' profiel en daar zoveel mogelijk muntjes op verdienen is trouwens niet het enige wat speelt in het leven van Nicol. Zo schijnt ze ook een auto van een vriendin total-loss te hebben gereden en een bloedproef of ademanalyse hebben geweigerd. Deze zaak ligt nog bij het OM, dus zal binnenkort wel een grote update op komen.

Even klikken op het plaatje voor de video.
Even klikken op het plaatje voor de video.

Nicolleke heeft auto total-loss gereden

Via IG/Reality FBI
Via IG/Reality FBI

ladolcedivaa, de dame waar Nicolleke mee aan het rommelen is

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties