Nicol Kremers na 'OnlyFans' nu ook te bewonderen op de Kamasutrabeurs

Nicol Kremers na 'OnlyFans' nu ook te bewonderen op de Kamasutrabeurs

Het is al een tijdje uit tussen Nicol Kremers en Peter 'Massa is Kassa' Gillis en omdat er toch ook brood op de plank moet komen bij Nicolleke heeft ze een profiel aangemaakt op OnlyFans en Friends 2 Follow (F2F). Nicol dacht ogenschijnlijk nog weg te kunnen komen met brave foto's, maar mensen begonnen te klagen en afgelopen week is ze dan toch begonnen met het plaatsen van de iets pikantere foto's.

En mocht je nou niet genoeg krijgen van een videootje of fotootje van Nicole, dan kun je dit weekend ook terecht op de zogenaamde Kamasutrabeurs in Utrecht. Toch wel een beetje de beurs waar je stieken kunt kijken naar het likkende vlees van je buurvrouw en buurman, maar nu dus ook van Nicol.

Powned heeft een afgevaardigde naar deze beurs gestuurd en dat is niemand minder dat de verslaggever die wel open stond voor een potje tongworstelen met Blogmama. Het lijkt erop dat hij op de Kamasutrabeurs ook wel aan zijn trekken is gekomen.

Nicol maakt overigens in de video ook nog een sneer naar Peter Gillis, want er was nogal wat te doen over een roze autootje. Op de beurs staat een andere, maar in dezelfde kleur. Nicol zegt dat Peter zijn roze autootje kan stoppen in een plaats waar de zon nooit schijnt

Poffertjes van Nicolleke

Nicol Kremers na 'OnlyFans' nu ook te bewonderen op de Kamasutrabeurs
Via Instagram De Poffertjesman
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties