Brekend nieuws: Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, begint OnlyFans profiel

Brekend nieuws: Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, begint OnlyFans profiel

Toch wel brekend nieuws op de donderdagavond en wel met Nicol Kremers in de hoofdrol. Over geld heeft zij tijdens haar relatie met Peter 'Massa is Kassa' Gillis geen zorgen hoeven te maken, maar nu deze relatie al een tijdje over is en Nicolleke geen centen meer krijgt voor het strikken van de veters van Peter, moet zij andere bronnen aanboren voor brood op de plank.

Aangezien er toch hordes mannen zijn die naar Massa is Kassa keken omdat ze ook weleens zouden willen 'hatseflatsen' met Nicol, ligt het toch ook wel voor de hand dat ze tegemoet komt aan de fantasie van deze mannen. En die kogel is dan ook door de kerk, want Nicol geeft aan dat het nu het juiste moment is om een nieuwe avontuur te starten en daarom heeft ze een OnlyFans en een F2f (Friends 2 Follow) profiel aangemaakt.

En de startprijs is fors, namelijk 19,99 dollar per maand. Omgerekend naar euro en 20 procent afdracht aan bijvoorbeeld OnlyFans houdt Nicolleke daar 14,74 euro per volger per maand aan over. Als ze 1000 betalende volgers heeft, dan tikt ze dus al gauw 14.740 euro per maand aan. En Nicol heeft wel zo'n status dat ze heel snel een paar duizend betalende volgers heeft en dus ook heel snel zelf miljonair kan zijn. Er gingen ooit al gewaagde foto's van Nicol rond op social media en dat zullen er snel meer worden. Via.

Brekend nieuws: Nicol Kremers, ex van Peter Gillis, begint OnlyFans profiel
Via Insta Nicol Kremers

Ook zien: Nicol Kremers doet soort dansje op Tik Tok

Peter 'Massa is Kassa' Gillis heeft pikant uitzicht op Nicolleke en wil hatseflatsen

Meer insta Picca's van Nicolleke

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties