Naast kijken nu ook luisteren naar Jutta Leerdam

Naast kijken nu ook luisteren naar Jutta Leerdam

De Nederlandse schaatster Jutta Leerdam is in de maand april meerdere keren viraal gegaan en dat heeft voornamelijk te maken door haar relatie met Youtuber en bokser Jake Paul. Inmiddels is Jutta weer keihard aan het trainen om weer een hoop mooie prijzen te pakken, maar af en toe heeft ze ook tijd voor een interview.

Zo schijnt ze binnenkort te zien te zijn in College Tour en deze aflevering van het programma waarin studenten onder leiding van Twan Huys bijzondere gasten interviewen, is op 17 mei opgenomen. Het schijnt een nogal ongemakkelijk interview te zijn geweest, omdat volgens een spion van Yvonne Coldeweijer, veel vragen gingen over Jake Paul. Zo is er onder andere gevraagd naar de beschuldigingen aan zijn adres rondom verkrachting en Fraude. Jutta scheen daar uiteraard geen antwoord op te willen geven.

Wel interessante zaken die daar besproken zijn is dat Jutta jarenlang niet ongesteld is geweest door hoe ze at. En ze schijnt net als Tim Hoffman een politieknop en beveiliging te hebben door alle haat en bedreigingen die ze krijgt. Ook daar wilde Jutta niet al te veel over kwijt, maar heeft dit blijkbaar wel nodig nu ze Jake Paule date.

Deze aflevering van College Tour zal pas op zondag 4 juni te zien zijn, maar als je niet zo lang wil wachten op een interview met de koningin van het schaatsen, dan kun je ook kijken naar het interview in 'Open Kaart' wat Robbert 'Glimworm' Rodenburg met haar had. Er zal waarschijnlijk toch niets op televisie te zien zijn, dus kun je net zo goed even kijken en luisteren naar Jutta.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties