Misschien wel de knapste WK 2022 supporter: Maak kennis met de Kroatische Ivana Knöll

Misschien wel de knapste WK 2022 supporter: Maak kennis met de Kroatische Ivana Knöll

Leuk zo'n potje ballen in een overdekt stadion met airconditioning, maar als er een EK of WK wordt gespeeld, dan houden wij ons ook bezig met een andere hobby. Namelijk het vrouwelijk schoon wat buiten en in de stadions is te vinden. En misschien kun je Larissa Riquelme, supporter van Paraguay, tijdens het WK van 2010 nog herinneren.

Toen was social media nog niet zo groot als dat het nu is, dus mooie dames die boven komen drijven, doen dit waarschijnlijk ook om aan eigen merk te werken. En soms vinden wij dat helemaal niet erg om aan mee te werken.

Zo kun je tijdens de wedstrijden van Kroatië het model en Instagram-ster Ivana Knoll op de tribune bewonderen. Op 16 september 1992 kwam ze ter wereld in Frankfurt en is dus inmiddels alweer twee jaar te oud voor Youtuber Gio Latooy. Ze ging al een keer de wereld rond toen ze het Kroatische nationale voetbalelftal in 2018 aan het aanmoedigen was in Rusland en in 2022 wil ze dat nog eens overdoen. En dat doet ze slim, want inmiddels is ze ook eigenaar van een kledingmerk, dus hoe meer mensen Ivana zien, hoe meer mensen haar kleding willen kopen. (Thumbnail via)

Instagram picca's van Ivana Knöll

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties