Lies Zhara probeert of paaldansen wat voor haar is

Lies Zhara probeert of paaldansen wat voor haar is

We hoeven jou natuurlijk niet te vertellen wat het internet allemaal voor invloed heeft op jouw leven. "Vroegah" kocht je een blaadje in de winkel als je naar mooie vrouwen wilde kijken en later waren en photoshoots van deze dames te zien op het internet. Tegenwoordig hebben die vrouwen hun eigen sociale media kanalen en weten ze ook dat als ze iets plaatsen wat weleens spannend gevonden zou kunnen worden, dat ze een groter bereik hebben. En een groter bereik is tegenwoordig weer goed als je als 'influencer' campagnes wil verkopen.

Zo schijnt Jade Anna, tegenwoordig weer het vriendinnetje van Gio Latooy, per post 6000 euro te vragen. En dat is echt verschrikkelijk veel geld voor iemand die net 18 is geworden. Sterker nog, op dit moment heeft bijna één op de tien jongvolwassenen met een lening een achterstand met betalen van minimaal 2 maanden. Dus 'influencer' zijn en heel de dag foto's en video's posten loont enorm de moeite.

Lies Zhara, de 21-jarige dochter van acteur Wouter Nicolaas aka Marco de Graaf in de RTL4-serie Westenwind, hoort ook zeker in het rijtje thuis met namen als Jade Anna en Juultje Tieleman en plaatst dus ook regelmatig content waarvan de harten van mannen sneller gaan kloppen. Deze keer probeerde ze of paaldansen wat voor haar is. Qua bewegende beelden spat misschien die droom uit elkaar dat ze ineens in je kamer staat en een fantastische show geeft, maar misschien moet ze nog eens het verschil laten zien als ze de 100ste les achter de rug heeft. Via.

Stilstaand beeld voor je interne memory card

Via Instagram Lies Zhara
Via Instagram Lies Zhara

Altijd goed: Meer picca's van Lies Zhara

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties