Kijktip: Film Zillion over Belgische Megadiscotheek te zien op Prime

Kijktip: Film Zillion over Belgische Megadiscotheek te zien op Prime

De Zillion was een discotheek in de Jan van Gentstraat in de Belgische stad Antwerpen en daar werden goede feesten gegeven van 1997 tot 2002. Deze discotheek was van Frank Verstraeten en moest uiteindelijk sluiten na diverse illegale praktijken en rechtszaken rond de medewerkers. Het gebouw van Zillion is in 2017 afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouwproject. Voor de sloop hebben Urban Explorers nog een kijkje genomen in het verlaten pand.

Maar de Zillion en de geweldige sfeer is weer helemaal terug in Belgie en dat heeft allemaal te maken met een film die vorig jaar in de Belgische bioscopen heeft gedraaid. De film gaat over het leven van Frank Verstraeten en wij verwachten dat dit toch wel een cult-hit gaat worden. De film is op Prime te vinden, dus zeker even gaan kijken. Zeker ook een trip to memory lane voor de mensen die ooit een bezoek hebben gebracht aan deze danstempel.

Frank Verstraeten is op dit moment trouwens weer bezig om onder de Zillion vlag een reeks van feesten op te zetten. Zelfs de beruchte Zundays feestjes komen terug in club Versuz in Hasselt. Zeker de Zillion feestjes in de gaten houden, want ze verkopen heel snel uit.

Documentaire over de Zillion en Frank Verstraeten

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties