5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 2 van 2023)

5 verborgen parels op Netflix, HBO Max en Disney+ die je moet zien (week 2 van 2023)

Altijd vervelend als je op het punt bent aangekomen dat je een net een serie of film uit hebt uitgekeken, maar je weet even niet aan welke volgende serie je moet beginnen. Je wilt immers ook niet aan een slechte serie beginnen, want zoveel tijd heb je niet over. Het probleem is dat veel goede series van ons netvlies verdwijnen en in het archief van de welbekende streamingdiensten belanden.

En daarom is deze categorie een uitkomst, want Streamwijzer zet elke week 5 parels op een rij die je misschien vergeten bent of helemaal niet kent, maar waar je wel zo aan kunt beginnen.

5x Verborgen parels: films en series die je eigenlijk gezien moet hebben op Netflix, HBO Max en Disney+ (week 2 van 2023)

5. The Undoing (serie, 1 seizoen) – HBO Max

Op HBO Max vind je de serie The Undoing, waarin topacteurs Nicole Kidman en Hugh Grant de rollen vertolken van Grace Fraser en haar echtgenoot Jonathan. Een gewelddadige dood zet hun perfect opgebouwde leventje op losse schroeven. De serie werd gemaakt door David E. Kelley, die ons ook Big Little Lies, Nine Perfect Strangers en The Lincoln Lawyer bracht.

Bekijk direct The Undoing op HBO Max

4. The Twin (film, 2022) – Netflix

Rachel en Anthony kunnen hun geluk niet op met hun tweeling, maar hun leven wordt overhoop gehaald als een van hun zoontjes door een ongeluk om het leven komt. Ze besluiten naar het Scandinavische platteland te verhuizen om te ontsnappen aan hun verdriet. Eenmaal daar blijkt een kwaadaardige entiteit echter hun overgebleven zoon te teisteren. De hoofdrollen worden gespeeld door Teresa Palmer, bekend van onder meer A Discovery of Witches, en Outlander-acteur Steven Cree.

Bekijk direct The Twin op Netflix

3. Grimcutty (film, 2022) – Disney+

Nog een horrorfilm: op Disney+ is vorig jaar Grimcutty gelanceerd. Hierin draait het allemaal om de internetmeme Grimcutty die ouders tot waanzin drijft. Velen van hen zijn bang dat hun kinderen zichzelf en anderen, aangemoedigd door het angstaanjagende wezen, iets aandoen. Langzaam maar zeker wordt echter duidelijk dat het niet om een internetmeme gaat, maar om een echt monster…

Bekijk direct Grimcutty op Disney+

2. Wrong Place (film, 2022) – HBO Max

In Wrong Place kruipt Bruce Willis in de huid van Frank, een voormalig hoofd van de politie die als beveiliger in een klein stadje werkt. Nadat hij getuige is van een misdaad, wordt hij achtervolgd door een methcrimineel die hem het zwijgen op wil leggen. Als ook zijn dochter (Ashley Greene) bedreigd wordt, moet Frank alles op alles zetten om te zorgen dat het goedkomt. Dit is een van de laatste films waarin Willis een rol speelt. Omdat hij door hersenletsel aan afasie lijdt, heeft hij namelijk aangekondigd te stoppen met acteren.

Bekijk direct Wrong Place op HBO Max

1. Reservation Dogs (serie, 2 seizoenen) – Disney+

Reservation Dogs is een komedieserie van regisseur Taika Waititi, die achter de schermen meewerkte aan onder meer Jojo Rabbit en Thor: Love and Thunder. We volgen vier tieners die in een reservaatgemeenschap leven, maar niets liever willen dan ontsnappen. Daarvoor moeten ze geld bij elkaar zien te sprokkelen, maar helaas zijn ze niet de enigen die dit willen.

Bekijk direct Reservation Dogs op Disney+

Meer tips om te kijken

Deze Top 5 is samengesteld door Streamwijzer. Bezoek zeker eens de officiële website van Streamwijzer voor het laatste nieuws over de beste films, series en streamingdiensten. 🍿

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties