Kickbokser Michael Duut heeft bizar verhaal over Alex Soze bij Andy van der Meijde in de auto

Kickbokser Michael Duut heeft bizar verhaal over Alex Soze bij Andy van der Meijde in de auto

Natuurlijk ken je Andy van der Meijde. Dat is namelijk de voormalig voetballer die na zijn sportcarrière terecht kwam in de wereld van filmpjes openen en reality soaps. Heeft de beste man geen windeieren gelegd. Zo is zijn YouTube show Bij Andy in de auto! langzaam maar zeker een begrip geworden.

Natuurlijk ken je Alex Soze. Misschien wel de bekendste en meest onaangepaste Groninger die de stad rijk is. Beetje grappige filmpje opnemen, beetje knokken met de politie en soms even een paar maandjes zoek omdat ze hem te gast hebben in een van onze PI’s . Alex “alles kan kapot” Soze kan over een hoop bizarre situaties meepraten.

Wie je misschien wat minder goed kent is Michael Duut. En toch is deze gast juist de gene die het minst gek is van het trio wat we vandaag doornemen. Deze guy is namelijk een door en door sportman en al jaren actief als professioneel kickbokser binnen Glory.

Zaterdag 29 april zal hij het tijdens Glory 85 in Ahoy, Rotterdam opnemen tegen Mohamed Amine en om dat een beetje te promoten nam hij plaats naast Andy in de auto. Daar bleek dat de heren een gezamenlijk vriend hebben. Namelijk de eerder genoemde Alex Soze. En over hem heeft Michael Duut nog wel een anekdote uit het verre verleden. Goed verhaal wel, lieve jongen die Alex…

Gehele aflevering 

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties