Katja Schuurman vroeg Jan Versteegh om trio in een restaurant

Katja Schuurman vroeg Jan Versteegh om trio in een restaurant

Eentje in de categorie, 'waarom heb ik dat nou nooit?'. Jan Versteegh vertelt in de podcast 'De Beste Smaak van Nederland' een opmerkelijk verhaal over een hele bekende Nederlandse vrouw. Hij laat achterwege om welke vrouw het zou gaan, maar het zint rond dat dit Katja Schuurman geweest moet zijn.

Jan vertelt in de podcast dat hij ging eten in een restaurant waar hij al een tijdje niet meer was geweest. De reden dat hij er een tijd niet was geweest was een ongemakkelijke ontmoeting die hij had gehad in het restaurant. Hij zat aan een tafeltje te eten met zijn vrouw Dieuwertje en aan een ander tafeltje zat de zeer bekende Nederlandse vrouw met haar partner. Bij het dessert komen deze bij Jan en zijn vrouw aan tafel zitten.

De partner van de BN'er, waarvan dus rondgaat dat het Freek, de ex van Katja Schuurman moet zijn, zegt tegen Jan: "Jan, wij wilden jou nét vragen voor een trio... En wat denk je? Heb je ineens een relatie met haar!".

Jan en zijn vriendin Dieuwertje praten over de opmerking heen, maar daar bleef het niet bij. Zoals gaat hij verder: “Wij gingen betalen. Zij ook. En toen zei hij, dus haar partner, dat tegen mijn vrouw.” En dat niet alleen... "Hij zoent haar op de mond, fluistert iets in haar oor. En toen had hij dus gezegd: ‘De bal ligt bij jullie hé?"’.

Mooi verhaal en waarschijnlijk de natte droom voor iedere man die het nummer 'Nu heb ik er een' nog steeds woord voor woord mee kan zingen. Kan iemand aan Katja Schuurman doorgeven dat wij morgenavond in Le Garage dineren. Via De Beste Smaak van Nederland.

Deden ze vaker

Katja Schuurman vroeg Jan Versteegh om trio in een restaurant
Via Juicechannel
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties