Juultje Tieleman vindt het weer tijd voor een vriendje en laat dit zien met lingerie-video

Juultje Tieleman vindt het weer tijd voor een vriendje en laat dit zien met lingerie-video

Vroegah, toen het internet echt nog in de kinderschoenen stond en een foto van Kim Wilde een half uurtje laden was met irritante piep geluiden uit je modem, waren er bladen die dames geld gaven om gefotografeerd te worden voor het magazine. Zo'n blaadje kocht je dan bij een benzinepomp en hoe spannender de shoot was, des te harder was je sok of kreeg je de bladzijden niet meer uit elkaar.

Tegenwoordig is het wel anders, want de meeste van die magazines hebben het niet gered en dames hebben tegenwoordig hun eigen platform waarop ze laten zien wat ze allemaal doen. En één zo'n dame die precies weet hoe je een kleine storm in een glas water op het internet kan veroorzaken is Juultje Tieleman.

Ook ooit grootgemaakt door Gio als zijn vriendin, maar daarna het influencer leven doorgepakt en boze tongen beweren dat ze dezelfde aandoening heeft als Sylvie Meis. Zo is de bewering dat Juultje alleen aanpapt met Youtubers en een grote bankrekening. Met Youtuber Koen liep het in augustus mis en daarna ging Juultje naar de andere kant van de wereld om te leren surfen.

Nu is ze weer terug en laat ze inderdaad zien dat ze geen magazine nodig heeft, maar met haar Instagram hetzelfde en meer kan bereiken. En dan ook nog eens flink betaald, want in een nieuwe video heeft ze lingerie van Lounge Underwear aan en dat is eigenlijk een schreeuw dat ze klaar is voor een vriendje. Moet je waarschijnlijk alleen nog ergens een goedlopend Youtube kanaal op de kop tikken... Via.

Meer picca's van Juultje

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties