Johnny de Mol heeft geen goed woord over voor Jeroen Rietbergen in talkshow HLF8

Johnny de Mol heeft geen goed woord over voor Jeroen Rietbergen in talkshow HLF8

De beerput rondom het programma 'The Voice of Holland' is echt helemaal open. Er komen al verhalen naar buiten over de werkwijze van bijvoorbeeld Jeroen Rietbergen (50) en dan moet de aflevering van BOOS nog uitgezonden worden. Waarschijnlijk gaat dit echt het nekschot zijn van het programma en gaat de miljoenen kostende productie waarschijnlijk de ijskast in.

Johnny de Mol (43), presentator, zoon van bedenker van The Voice John de Mol (66) en neefje van Linda de Mol, die een relatie had met Jeroen Rietbergen, moest vandaag zijn talkshow 'HLF8' doen en natuurlijk moest hij wel de situatie rondom The Voice of Holland behandelen.

Statement van Johnny de Mol

En Johnny liep ook niet weg voor de zaak en werd onderworpen aan een soort kruisverhoor. Zo vertelde Johnny dat zijn tante Linda flink ondersteboven is van de hele zaak en dat hij niet wist dat ze eerder al uit elkaar waren gegaan. Ook liet Johnny weten dat hij Jeroen Rietbergen een ongelooflijke klootzak en lul de behanger vindt. Johnny heeft Jeroen ook een appje gestuurd.

Johnny de Mol aan kruisverhoor onderworpen

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties