Je bloed gaat echt koken van mishandeling 10-jarig meisje in Veenendaal

Je bloed gaat echt koken van mishandeling 10-jarig meisje in Veenendaal

Je hebt misschien wel gelezen dat er op zondagmiddag 14 mei een meisje van 10 jaar oud nabij een zwembad in Veenendaal fors is mishandeld. Personeel van zwembad De Vallei moest eerste hulp verlenen aan het meisje. Een 43-jarige man uit Veenendaal en zijn 18-jarige stiefzoon uit Ede zijn voor de mishandeling opgepakt. De politie waarschuwde voor een heksenjacht op de vermoedelijke daders en deed ook het verzoek uitgaan om de beelden niet te verspreiden.

Nu is dat laatste niet tegen te houden op het internet en gaan de beelden toch wel rond. Het is te hopen dat de daders wel echt een hele flinke straf voor hun daad krijgen, want de beelden zijn echt van een heel ander niveau dan we gewend zijn in Nederland. Hoe haal je het in je hoofd om een meisje van 10 te mishandelen en op haar in te blijven trappen als ze al op de grond ligt.

Het meisje werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk wat er aan het incident voorafging. Zo gaan er verhalen op social media dat twee meisjes door een groepje bedreigd en getreiterd zouden zijn en zij hun vader en broer hebben gebeld. Maar dat is nog geen reden om zo los te gaan op een meisje dat al weerloos op de grond ligt. Mocht je niet boos de rest van de dag door willen brengen, dan raden wij je aan om de beelden niet te bekijken. Sowieso hebben we het meisje van een blur voorzien.

De video is na een klik op het plaatje te bekijken. Let op, schokkende beelden.
De video is na een klik op het plaatje te bekijken. Let op, schokkende beelden.
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties