Gefilmde mishandeling schokt Tubbergen: Meisje trapt roerloos slachtoffer in haar buik

Gefilmde mishandeling schokt Tubbergen: Meisje trapt roerloos slachtoffer in haar buik

Er gaan de laatste week nogal wat beelden van jongeren die iemand mishandelen rond op het internet. En Tubbergen kan zichzelf ook scharen in deze golf van geweld-video's. Zo gaan er een aantal verontrustende video's rond waarin te zien is hoe een jong meisje een ander mishandelt. Zo is op de beelden te zien hoe een meisje een weerloos slachtoffer trapt dat op de grond ligt.

In één van de video's wandelt het meisje, dat gefilmd wordt door een niet-geïdentificeerde jongen, over een pad in het bos naar een plaats waar een ander meisje roerloos op de grond ligt. Zonder aarzelen schopt ze het meisje dat op de grond ligt twee keer in haar buik. Het slachtoffer schreeuwt hoorbaar van de pijn na elke trap. De jongen die de beelden filmt, spoort het meisje aan om "cool" te doen terwijl ze poseert voor de camera.

In een andere video deelt hetzelfde meisje een klap uit aan een ander meisje. Het kan zijn dat dit hetzelfde slachtoffer is uit de andere video. Tijdens deze mishandeling trekt ze haar slachtoffer aan de haren en vraagt: "Kijk omhoog! Ben je zielig?"

Volgens het AD zijn de voorvallen gefilmd in een bosrijk gebied dichtbij de voetbalvelden van TVC'28 en het Sportcentrum de Vlaskoel. Er is ook een video in omloop waarin hetzelfde meisje de muts van een ander meisje vastgrijpt en deze hard tegen de muur van een bushokje slaat.

De video's zijn recentelijk pas opgedoken op het internet, maar zijn niet recent. Zo schijnen de beelden minstens een jaar oud te zijn. Ook de politie bevestigt dat de video's inderdaad 'niet recent' zijn. Via WhatsApp (06 590 590 72).

Even op het plaatje klikken om de beelden te bekijken
Even op het plaatje klikken om de beelden te bekijken
Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties