Influencer Lies Zhara praat over haar seksleven, maar het is niet wat je wilt horen

Influencer Lies Zhara praat over haar seksleven, maar het is niet wat je wilt horen

Het beroep van influencer is er eentje die weinig mensen begrijpen die ruim voor de gevreesde 'milleniumbug' zijn geboren. Iemand kan dus geld verdienen door rondingen in beeld te brengen en gaat vervolgens de volgers die zijn gekomen voor de curves bestoken met korting op shampoo, vloerkleden of maatschappelijke kwesties. Dat is het eigenlijk een beetje in een notendop. Toch zijn er zeker influencers die we volgen. Zo dus ook Lies Zhara, die regelmatig voorbij komt in onze digitale tuin der opvallende zaken op het wereldwijde web.

En menig man en vrouw zal wel een kunstje kunnen op Lies Zhara. En het zal je dus als muziek in de oren klinken als deze dochter van Wouter Nicolaas aka Marco de Graaf in de RTL4-serie Westenwind, over haar seksleven gaat praten. Maar we moeten je misschien teleurstellen, want het gaat in het echt niet zo makkelijk als in jouw meest natte dromen. Lies wil in een nieuwe video namelijk een taboe doorbreken en daarom praat ze over 'Lichen sclerosus'.

Lichen sclerosus is een huidaandoening waarbij de huis minder soepel en wittig van kleur wordt. Lichen sclerosus komt vooral voor in de schaamstreek, maar kan ook voorkomen in de mond, op de romp en in zeldzame gevallen op de schedel, handen en voeten. Je kunt verschillende lichamelijke en emotionele klachten ervaren door lichen sclerosus. De behandeling voor lichen sclerosus bestaat uit hormoonzalf of crème. Helaas bestaat er geen definitief genezende behandeling voor lichen sclerosus.

Duidelijk uit de video blijkt wel dat deze huidaandoening een hele grote impact heeft op het leven van Lies en dat er waarschijnlijk meer mensen zijn die ook Lichen sclerosus hebben, waardoor ze hoopt dat deze mensen door de video er ook openlijker over durven te praten. Het is in ieder geval wel knap als de meeste mensen je volgen voor je rondingen, dat je dit soort dingen ook bespreekbaar maakt. Via.

Ook zien: Lies Zhara moet het een en ander bedekken tijdens passen bikini's

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties