Glennis 'Rambo' Grace deelde eerste klap uit en gaf een knietje aan supermarktmedewerker

Glennis 'Rambo' Grace deelde eerste klap uit en gaf een knietje aan supermarktmedewerker

Vandaag is de rechtszaak tegen Glennis Grace en haar knokploeg begonnen en voor het eerst zijn er ook videobeelden van het incident vertoond. De 44-jarige zangeres wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachte rade en bedreiging.

En dat zou blijken uit de elf minuten durende beelden, die geen geluid hebben. Zo zou Glennis het volgende tegen een van de winkelmedewerkers hebben gezegd: "Motherfucker, ik snij je keel door als je het nog een keer doet". Glennis zelf ontkende vorige week nog op televisie dat ze iemand zou hebben bedreigd.

Ook is op de beelden te zien dat Glennis de eerst klap uitdeelde en een knietje gaf aan een supermarktmedewerker. Ook is te zien dat haar 15-jarige zoon en 27-jarige ex-vriend Dion K. trappen en klappen uitdeelden aan vluchtende medewerkers.

Er zijn in totaal zeven verdachten in deze zaak. Naast de zangeres staan nog vier andere volwassenen terecht. De twee minderjarige verdachten, onder wie de zoon van Grace, moeten donderdag voor de rechter verschijnen.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties