Glennis Grace kwam Lil Kleine tegen in de gevangenis

Glennis Grace kwam Lil Kleine tegen in de gevangenis

Als we de online reacties mogen geloven, dan is Nederland nog steeds een beetje klaar met Glennis Grace. Terwijl normaal gesproken een artiest na een bepaalde periode wel weer aan het werk kan en de zalen van heel leeg naar weer een beetje voller gaan. En we hebben in Nederland voorbeelden van een zanger en voetballer die ook wat op hun kerfstok hebben met fatale afloop die daarna ook weer een tweede kans hebben gekregen. De tijd zal het leren.

Maar Glennis is nu weer een beetje in het nieuws en dat komt omdat ze bij Andy van der Meijde in de auto is gestapt. We hebben je daar al een fragment van laten zien dat Andy het aandurfde om een grap over de matpartij in de Jumbo te maken. Andy leeft nog, dus Glennis 'Rambo' Grace kon deze grap wel hebben. We hebben toch nog even verder gekeken naar het gesprek in de auto en hilarisch is dus wel dat Glennis ook alle memes en grappen en grollen doorgestuurd kreeg van vrienden.

En tijdens het gesprek laat Glennis ook nog een andere hilarische gebeurtenis weten. In het weekend dat zij is opgepakt voor de matpartij, had Lil Kleine ook iets aan zijn fiets hangen. Namelijk het verbouwen van het hoofd van zijn toenmalige vriendin Jamie Vaes, tussen de deur van een auto. En in de gevangenis kwamen Glennis Grace en Lil Kleine elkaar tegen. Dat moet een 'awkward' moment zijn geweest.

Hele aflevering Glennis Grace bij Andy in de auto

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties