Gevochten tijdens 'Echte Meisjes in de Jungle', dame schijnt arm te hebben gebroken

Gevochten tijdens 'Echte Meisjes in de Jungle', dame schijnt arm te hebben gebroken

Het programma 'Echte Meisjes in de Jungle' komt in januari 2023 terug op Videoland en dames die zich hebben schrikken voor deze remake zijn Gaby Blaaser, Louisa Janssen (Idols), Diva Maria (de Bachelor), Janice Blok, Michella Kox, Lena (EOTB), Jill Goede (Big Brother), Kelly Heruer (A Star is Born), Esmée Ipema (EOTB), Fabiola Volkers, Annebel (Temptation Island) en Channah Koerten (EOTB & Temptation). Dames die allemaal een eigen mening hebben en ook een verschillende inhoud in hun bovenkamer. Dat moet spraakmakende televisie op gaan leveren.

Gevochten tijdens 'Echte Meisjes in de Jungle', dame schijnt arm te hebben gebroken
Cult televisie in the making Credits: Videoland

Arm gebroken?

De opnames hebben onlangs plaatsgevonden en het sappige gerucht gaat dat er een heftig gevecht zou zijn uitgebroken en dat een van de bekende dames haar arm heeft gebroken. Zo gaan de geruchten dat Michella Kox en Janice Blok ruzie hebben gekregen. Michella zegt in ieder geval dat ze tijdens de opnames flinke ruzie heeft gemaakt: “Eindelijk weer thuis. Echte meisjes in de jungle zit erop… Wat een beleving wat een avontuur. Eerste wat ik ga doen is aan de dokter vragen waar mijn verstand is! Heb mooie mensen mogen ontmoeten en rotte neppe lui… Dus de jungle heeft mij liefde gebracht maar ook de verrotting. Ik ben echt van de echte meisjes gaan houden en de fake meisjes kunnen m’n reet kussen”.

Natuurlijk deelde Michella daarbij ook een foto van een 'kots smiley' op het hoofd van Janice. Het is onbekend of Janice, de ex van Donny Roelvink en bekend van trileitje in de supermarkt video, daadwerkelijk is. Janice heeft namelijk een video opgenomen met twerkend Ex on the Beach konijn Lena en in die video is niets te zien van een gebroken arm. Maar kan zijn dat je na 7 keer kijken wel iets opvalt.

Opvallend is in ieder geval wel dat Lena aan haar lichaam heeft laten sleutelen. Voor veel mannen toch een natte droom om tussen deze twee dames wakker te worden.

'Echte Meisjes in de Jungle' Lena en Janice Blok doen een dansje

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties