Geraldine Kemper werd net iets te opgewonden van normale massage

Geraldine Kemper werd net iets te opgewonden van normale massage

Zet twee mooie vrouwen bij elkaar met een microfoon en je krijgt op zeker onderwerpen waar mannen en natuurlijk ook vrouwen graag naar luisteren. En Gwen van Poorten en Geraldine Kemper hebben dat ook door en daarom hebben ze samen 'De Grote Vooroordelen Show'. Uit deze show zijn toch al een paar ontboezemingen gekomen, zoals die ene keer dat Gwen haar huis bijna had opgeblazen met een slipje, Geraldine die het liefst alleen maar triootjes doet met haar vriend en een andere dame en Gwen van Poorten die een keer leeg is gelopen bij wildvreemde mensen in huis. In een nieuwe aflevering doet Geraldine weer een verhaal uit de doeken en wel over een massage waar ze erg opgewonden van werd.

Vanaf minuut 28 neemt Geraldine het woord en gaat het over massages. Zo is ze een keer naar Belgie geweest voor een duo-massage met een vriendin en dat bleek toch wel een hele goede massage te zijn.

'Klaargemasseerd'

Geraldine denkt dat ze daar op zo'n manier werden gemasseerd dat ze wel een beetje opgewonden mochten raken. "Want we werden daarna ook heel lang alleen gelaten.”, vertelt ze. “We waren dus allebei klaar met masseren of uhm “klaargemasseerd”, dat we elkaar aankeken en dat we echt zo zeiden: ‘Ben je ook geil?’ Het was echt op zo’n manier, dat ik werd gemasseerd, niet echt in m’n vagina/vulva streek maar wel net erlangs dat ik dacht ‘I kinda like it’.”'. De mensen met haast beginnen op minuut 28.

Gewoon een aantal Geraldine Instagram picca's

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties