Geld verdienen met je telefoon? Dé tips!

Geld verdienen met je telefoon? Dé tips!

Slapend rijk worden, dat willen we allemaal wel. Het is helaas maar voor weinigen weggelegd. Er zijn echter wel manieren van geld verdienen die behoorlijk in de buurt komen. Je kunt met de komst van het wereldwijde web en de nieuwste smartphones namelijk altijd en overal werken, ook vanuit je eigen bed. Hoe je online geld verdient door alleen je telefoon? Hier een aantal tips!

Zaaien, oogsten

Waar het gaat om online geld verdienen is het slim om ook hier het principe ‘zaaien en daarna oogsten’ te hanteren. Het is slim om eerst te investeren in de beste spullen om vervolgens geld te gaan verdienen, de kost gaat immers voor de baat uit. Voor geld verdienen met je telefoon is het dan ook belangrijk dat je een goede telefoon hebt. Nu zijn de meeste smartphones vandaag de dag wel van prima kwaliteit, maar er is ook een optie die ver voorbij ‘prima’ gaat. Dit is de iPhone 15 Pro. Het nieuwste pareltje uit de collectie van Apple. De iPhone 15 Pro is voorzien van een waanzinnige 3D camera, titanium uiterlijk in hele vette kleuren en ook nog eens een verbeterd scherm. Met deze telefoon weet je zeker dat je het beste van het beste hebt, en dat je 1-0 vóór staat op je concurrentie!

Je talent

Ook bij online geld verdienen via je smartphone is het aan te raden dicht bij jezelf te blijven. Heb jij verstand van kleding, auto’s of wijn? Dan is het slim dit in te zetten. Ga op zoek in de uithoeken van het internet naar goede deals en koop deze producten. Door ze online direct weer te verkopen zul je zien dat je een goede winst kan behalen. Dit kan bijvoorbeeld met designer items vanuit een outlet. Deze worden soms in het buitenland voor bodemprijzen verkocht, op Marktplaats of Vinted heeft de liefhebber er vaak nog de oude prijs voor over. In een paar klikken heb je zo snel een leuk bedrag verdiend!

Ieder zijn aandeel

Nog een manier van geld verdienen waar je écht slapend rijk mee kan worden is de handel in aandelen, en eventueel crypto. Het nadeel hiervan is wel dat je ook slapend arm kan worden. Hier gaat het er ook om dat je er de nodige kennis van hebt, maar ook een dosis geduld. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat je mooie resultaten boekt. Maar realiseer je wel dat er ook even mindere tijden zich kunnen aandienen. Heb dan geduld en raak niet in paniek. Over sommige aandelen krijg je ook dividend. Dit is een leuk extraatje waar je tussendoor dus ook nog baat bij hebt. Een goede online broker vinden is hierbij ook belangrijk. DeGiro is een voorbeeld van een goede en betrouwbare broker!

Kortom, echt slapend rijk worden is voor een enkeling weggelegd maar je kunt er wel in de buurt komen door je smartphone slim in te zetten. Met de juiste talenten en de beste trucjes kun je al snel een extra zakcentje verdienen. Succes!

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties