Geduldige agenten hebben weer beet: "Wat ga je met mij op bureau doen vriend"

Geduldige agenten hebben weer beet: "Wat ga je met mij op bureau doen vriend"

Het is al een tijdje aan de gang dat er geen respect meer is voor de politie. Daar lijkt vooralsnog geen kentering in te komen, maar juist een verslechtering. Waarschijnlijk is het internet daar ook een klein beetje de oorzaak van, want er gaan regelmatig video's viraal van mensen die een hele grote mond opentrekken richting de politie. En misschien dat mensen denken dat dit normaal is.

Mensen die een beetje opvoeding hebben gehad weten dat het niet zo werkt in Nederland. Dat je wel respect moet hebben voor agenten, want er zijn heel veel situaties waarbij agenten juist worden ingezet om te zorgen voor jouw veiligheid. Maar ja, hulpverleners worden tegenwoordig ook aangevallen, dus dat besef is bij heel veel mensen weg.

Misschien wel het boosmakertje van de dag in deze video, want een paar opgeschoten knaapjes krijgen een paar vragen van de politie in Rotterdam, maar het enige waar ze echt goed in zijn is het opzetten van een grote waffel. Je zou bijna de indruk krijgen dat ze helemaal niet in Nederland willen zijn, maar dat is een andere discussie.

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties