Gaby Blaaser levert nog meer bewijs dat ze binnenkort op OnlyFans gaat

Gaby Blaaser levert nog meer bewijs dat ze binnenkort op OnlyFans gaat

Een paar weken geleden hebben we een voorspelling gedaan dat wij denken dat Gaby Blaaser binnenkort een OnlyFans profiel gaat openen. Wij staan nog steeds achter deze voorstelling. Sterker nog, wij denken zelfs dat het echt niet lang meer gaat duren voordat je kunt betalen om nog meer spannende foto's en videos's van deze actrice aka influencer te zien.

En gaan haar eens ongeluk, want het een platform als OnlyFans is natuurlijk een enorme goede inkomstenbron. Een kleine voorbeeld rekensommetje is dat een dame die 3000 betalende volgers heeft die elke maand 10 euro afrekenen, daar met een afdracht van 20 procent aan het Only Fans platform netto dus 24.000 euro aan overhoudt. Dat is echt een heel hoog bedrag wat je dus niet bij elkaar kunt schrapen als werk doet waarvoor je naar school bent geweest. Kun je dus nagaan als je 30.000 betalende volgers hebt of zelfs 300.000.

Voordat het zover is genieten we nog even gratis van foto's die Gaby op Insta heeft geplaatst en daarmee wederom de randjes van het beleid van Instagram opzoekt.

Meer Gaby Blaaser picca's

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties