VKMag voorspelling: Gaby Blaaser binnenkort op OnlyFans

VKMag voorspelling: Gaby Blaaser binnenkort op OnlyFans

Social media en de mogelijkheden dat mensen nu in de belangstelling willen en kunnen staan, hebben natuurlijk een berg nieuwe inkomstenbronnen aangeboord voor mensen die daar actief mee aan de slag gaan.

Een van die inkomstenbronnen is natuurlijk een platform als OnlyFans, waar mannen of vrouwen gevolgd kunnen worden door fans en zelfs tegen betaling extra content voorschotelen aan deze fans. En dat legt content-creators die een aardige groep betalende volgers hebben geen windeieren.

Een kleine voorbeeld rekensom is dat een dame die 3000 betalende volgers heeft die elke maand 10 euro afrekenen, daar met afdracht van 20 procent aan het Only Fans platform netto dus 24.000 euro aan overhoudt. Dat is echt een heel hoog bedrag wat je dus niet bij elkaar kunt schrapen als werk doet waarvoor je naar school bent geweest. Kun je dus nagaan als je 30.000 betalende volgers hebt of zelfs 300.000.

Schakelen we nu dus weer eventjes over naar onze voorspelling, want wij denken dat Gaby Blaaser ook binnenkort een OnlyFans account in het leven blaast. De 36-jarige Nederlandse actrice kwam deze week al voorbij met een zeer pikante foto en doet er op Instagram met een nieuwe gewaagde foto een stapje bovenop.

Wij vragen onszelf hardop af of deze foto wel door het zeer preutse beleid van Instagram komt, maar vooralsnog staat deze er nog op. Dus dan moet je er zeker van genieten. Onze voorspelling is dat je er binnenkort voor moet betalen.

Bachelorette-winnaar Joey klapt uit de school hoe Gaby Blaaser in bed is

Joey werd in het programma de Bachelorette, waarin Gaby Blaaser op zoek ging naar echte liefde, verkozen tot de liefde van haar leven. Die liefde was bij terugkomst al snel over en Joey deed zelfs mee aan Lang Leve de Liefde om een nieuwe verkering proberen te scoren. In een Youtube format waarin de liefde wordt besproken is Joey uit de school geklapt wat hij van Gaby Blaaser in bed vindt.

Gewoon wat meer Gaby

Lees meer over:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties